Мене отсекогаш ме мачело друго, а најверојатно уште ќе ме мачи. Дали една жена е задоволена од партнерот со којшто е повеќе отколку што била со некој бивш? Формата истотака на пенисот е многу важна. Имам читано дека оние со подвиткани нагоре се подобри, за жал не сум со таква форма... Не би сакал должина да си променам но форма, без хируршки зафат, уште сега би почнал да знам како.
Ako ti kazam deka so najmal, imav naj golem orgazam? Malku se potrudivme, se mestevme probvavme i bese posle toa wow. Inaku, golemina, 14 ili 15 maks. Nemoj da odis na hirurski zafat, procitaj nesto na net za polozbi i slicno. Pa i probajte so partnerkata. Uzivaj. Poveke ne interesira gorniot mozok, tuka nema ni hirurgijja ni nisto. Ako ne e normalen, mavame kloca kad tad.
Чиста глупост! Освен ако не ти е 5 сантими, ич да не се замараш. Не ти треба операции. Ти треба да си внимателен и да ги слушаш и исполнуваш желбите на партнерката. Ништо друго.
Сметам дека сте биле некомпактиблни, може да имала "поширока" и ти мавнало на егото. Горе долу просекот во мкд е 15тина сантими, а и повеќе од тоа мислам дека би можело да дојди до повреди, а и според мене нема да можиш да имаш максимално задоволство.