Умираат од рак, инфаркт, мозочен удар, глад, ковид, несреќен случај, земјотрес, убод од змии, жед, а ти гледаш кој што напишал на форум!
Во право си…немам аргументи против. Само дај бе човек олабави со опседнатоста, која е таа шо те искомплексира толку. Озбилна сум, не ми е намерата да те навредам.
Еден бивши со не така голема машкост ми има пружано едно од подобрите сексуални искуства. Не е се во големината, има тука страст, чувства...
Должина доволна да можам во било која поза го ставам и не испаѓа, во скоро сите пози да ужива во некој да осека и болка... Ни дебелина и должина не де најбитни, најбитна е ЦВРСТИНАТА
Поголемиот дел од тие што кажаа дека не сакаат големи, сепак кажаа дека сакаат неколку цм над просекот. Мене ми е просечен, ама после ова што се изначитав сфатив дека просечен не е доволно. После прашувате зашто се комплексирале машките. Па прва навреда за некој кој што се однесува сељачки е дека има мало куре. Замислете како се чувствуваат машки кои што се родени со нешто што не може да го контролираат, да бидат нешто најлошо со што може да се направи споредба.
ја никад не сум се позамарала дали некој ќе се комплексира или не искрено. Мене машки ми викале ,,немаш цицки даска си" па добивале повратна ,,цицки се прават, кур не’’ . секој со својот вкус бе, нема љутиш.Ја си се сакам ваква, има машки што сакаат женски со помали гради, има некои шо сакаат со поголеми.Па неам комплекс некој, ја ако си се сфиѓам ваква, шо ме заболе. Може ќе си најдеш некоја шо сака просечен. А колку е просечен кај нас? не ни знам.. 15 цм?