Аман бе , дечко ти Сурле да не го викаат нагалено . Ја док не видим, не верујем. Ама ти мали рачиња да не имаш
Јас па по моите рачунам Во положба "хват" ми се по десетина сантиметри, и фазлата....многу ми излезе , 25 см се четврт метар....што знам , многу ми е Ќе ми се налути Марија, не ме сфаќај сериозно, се шалам
Абе оваа ми е една од оние теми која ја отварам за да се потсетам колкава е женската фантазија и...фактот дека поголемиот дел воопшто не ни уживале никогаш,а гумат тука,што ми се чини ги гледам како превертуваат очи од задоволство,просто да се чудиш. Да се јави утре некој под итно во Дурекс,да ги преиспитаат истражувањата,нашиве мажи се рекордери на светско ниво.Ма какви црнци...
Ако ви се верува сега си ги мерев рацете, значи областа од показалецот до малиот прст ми е точно 7цм Така да, кај мене таа е мерката
Абе ај не заебавај,ова е нормална должина,мислев 26 ќе кажеш.Него шо праиме со овие под 20 шо не кажуваат! Дали да им завидувам или да ги жалам што ги лажат и играат или што...не осетиле како е!