само што даде пример за она што го наведов погоре. Некој сељак ти го кажал тоа, а ти си му вратила дека му е мал. Работата е што не знаеш дали му е мал, може му е голем, но што ако тоа го слушнал твој другар на кој стварно му е мал, што треба да помисли, дека е изрод?
Добро брат, играј си со курот сам и не мора да го покажуваш да не ти се навреди машкоста. Бреееј колку сте осетливи за куро. Стварно не разбирам, еве и да ти реча мал ти е, че ти се досмали?
8см е вибраторчето со кое доживувам оргазам без промашај. Имам и еден од 16, со него не можам. Звучиш ко мене!
зашо да се осеќа ко изрод бе? ако вие сте пуни себе и добро ебете, шо? ја иам цицки ко 17 год девојче, помали од мене имаат поголеми гради од мене, па не ме мава комплекс.Си се сакам едноставно ваква.
со упалена сијалица секс само, да влезе од прва хахахахаха мала шала вака се зезаме со другарките.Си викаме меѓусебе, ако ти се погоди некој со мал, светни со блиц да го најдеш. или пушти светло.
А оти ако толку прави разлика големината на пенисот, нема толку операции за зголемување, колку што се чести зголемувањата на градите кај жените?
пошо машките ги тешиме со ,,мало мало ама техничарче" ,,не е битна величината" а женските со ,,даско една’’ ,,види се како изгледаш, како штица да си голтнала’’
билдериве викаат, ај бе брат ако нема цицка, че си се фајчаме за своја и че мислиме нејзини се, хахаха. Мала глупа заебанција.
Јас се сложвам со @rhp52, не знам од каде потребата воопшто да се коментира физички изглед. Дали е за женско, машко, дебелина, убавина...небитно. Не го обожавам изразот мало к*ре, а сум го искористила и се срамам сега, исто како шо не го обожавам ни пи*ко една.