Мене ме чуди, како им се ризикува смрт, за дигнати, или поголеми гради? Какви ми се, такви ми се. Ако не му се бендисва на некој, нека мижи.
По мое мислам, веројатно сакаат поголема самодоверба, се чувствуваат и поубо, и ваљда поубо се осеќаат во облека како изгледаат. Мене личност ако ме прашуваш преферирам шо е можно поприродна жена и со помалку шминка. А сексуално ако веќе зборувам најмногу ме пали задник, цицките гратис, хаха.
Хахаха незнам колкав ми е ниту пак планирам да го мерам некогаш а големи гради не ми се воопшто сеху а мали да топ но сега малите гради или нормалните се ин секаде освен во јужна пруга.Сепак се работи за вкусови така да кој шо сака тоа
Не знам за вас ама мене врв ми е кога таа е задоволена, се ежи, гребе, тече на неколкупати, се тресе како да добила епилепсија и гушка како да животот ѝ зависи од тоа. Оргазми не од страст туку од страст плус емоции. Во тоа паѓаат во вода сите митови за големини на пениси, цицки, облик итн.
И мене ми е чудно, ќе биле по убави мажите ќе трчале по неа, ќе ја гледале сите, ќе и завидувале, чекај малку а како тие маже ќе те гушнат ако имаш претерано големи гради Е сега ако жената има премногу големи гради на мажот треба доволно голем да му е, бидејќи ако е мал кога ќе сака за време на секс да ја бакне градите ќе му сметат и ако е мало неможе да достигне Шала на страна, треба прво сами да си се сакаме какви сме такви сме, од спротивниот пол има со различни мислења, различни работи имаа некои што сакаат мал пениси некои голем, некои сакаат мали гради некои големи... Ама сите сме си убави, па и не мора на сите да се свиѓаме
Ваљда како им се ризикува живот Ја мислам се ставаат гради или било што,ако на тебе не ти се допаѓа нешто,сакаш да промениш.А на мажите кај можеш да им погодиш,некој сакале поголеми,други помали,спуштени,кренати.
За градите си у право. А за дигнатите...самата тема ти кажува зошто. Ретко кој со мал пенис има асален сексуален живот. Зборам за баш мали, не 12 цм.
Се' што ви треба од пракса, е да уживате во задоволството на партнерот. Еднаш само сум била со 'многу мал'. Ама не беше баш ни тврд. Ништо не осетив Ама пак, од еднаш не можам да тврдам дека не чини. Можи така се погодило тој пат...
Да малку читав а малку повеќе со една девојка, од неа многу научив. Со вистинска љубовџика секое маче може да стане лав залудни се сите нашминкани, со скапи парфеми, со бутик облека дома, со сите особини на игнорирања оваа знае како, знае на кој начин, знае колку. Како уметник: не ѝ се битни четката и моливот, битно знае како да направи ремек дело со било која големина на четка или молив. Едноставно, ја бива(ше), женственост над ниво. Не ѝ се проблем дебелина или форма. Едноставно.....знае како