Културен е. Не користи зборови како 'пенис', или 'к*р' (не би го цензурирала, ако знам дека нема да ми го избришат)
Ако, убаво дека го цензурираше. Иначе безобразно е. А безобразни мислења не лајкам. Нека се шири културата. @theowndemon така ли е?
Досега не сум имала другарка да ми рече сексот бил лош заради големината. Ниедна. Ако бил лош бил заради работи што него ни на крај памет не му текнале
Така еееее Еве дефиниции: Машкост - тоа што му дава обележја, природата на машкиот пол. Женскост - Множеството особини што го прават полот и природата на жената (привлечност, нежност, чувствителност, женственост). Искрено, се осеќам малку дискриминирано со дефиницијава за машкост, многу површна некако... Може да се толкува како сакаш.
Ни таа дефиниција не ми се допаѓа. Може да си феминизиран, да си стрејт и да ебаш најдобро на свет. Машкоста и женскоста се измислени концепти, за да не делат по пол. До пред 100 и нешто години, жените немале право на глас. Сеуште држави одлучуваат за женската анатомија и здравје. Шо поќе?
Епа да, у право си. Не држат вода дефиницииве. Многу пошироко е ако навлезеш отколку само вака категории, не врзани со самите физички карактеристики туку ете, со некакви психо-емоционални карактеристики. Дефинитивно има жени со поголема машкост од некој маж. Шо пееше Ава Макс - If I had a sword, it would've been bigger than yours.
Може да се филозофира до задутре како не е пресудна величината и нормално дека не е, но така се бега оф топик, затоа го постирав првиот коментар од девојката што ја поставила темата.
Топикот е глупо поставен и нема поента. Ќе си ги мериме и ќе ги мериме на партнерите и на бившите. Општо темата не знам оти постои, почнав на мајтап ама сега сериозно, за секој дел од телото тема нека има ако не. Должината на моите нозе и оти не можам да го стигнам автобусот кога трчам.
Тие што имаат мал, многу ретко имаат и други машки особини. Па затоа и ретко завршуваат во кревет. Оттука не може да се пожали за големината затоа што не може ни да биде привлечена од машко со ниско ниво на тестостерон. Нормално мАже што има доволно тестостерон да изгледа мажествено за да те привлече си има и нормална големина. За самиот однос, се додека не е помал од 13-14 цм мислам за ниедна жена не е проблем и од 14 до 17 баш и е гајле колкав е. За визуелниот изглед, мислам дека кога ќе видат помасовен, повеќе се возбудуваат. Секогаш кога сум се прашувал за мојата големина, сум мислел првенствено дали визуелно ќе ја возбуди. За самиот чин важни се и други работи нели "техника" Над 18 немора да се збори дека тоа е многу голема реткост. Моја препорака е тие што ве убедуваат дека им е над 20, да земете метро и да размислите дали стварно им е над 20. Само мое мислење