Добро тоа е реткост мислам. Епа голема реткост е тоа сигурно. Не велам дека не постои, но многумина преувеличуваат.
За мене тоа не е логично. Ако се пример 10 момци тие кои ги зимаш за пример и сите да имале околу 20. Тогаш ги бирате некако знаете некоја тајна
Не се ни 10 Мала сум уште за 10да ги начукам Не бе, ама осеќам бик дик енерџи, башка сите се стапови 1,80+ и јбг Среќа моја
Не знаев дека си 1.8 m висока.Ама и почесто тие повисоките девојки идат со пониски.Пробај си ја среќата со понизок.
Нема шанса.Не доаѓа во предвид, прво не ми се привлечни, второ по дифлот се` пониско од мене иде у френдзоун.Сакам висок и широк некој, кога ќе ме гушне да се изгубам во прегратките
Машкоста е во срцето а не во гаќите. Не си набивајте комплекси со мало куре, мали цицки, големи уши, голем нос, стомак и сл. На крајот секое тенџере си наоѓа капаче. Се извинувам за зборовите погоре, но темата е секс јбг.
Со истата алатка, уметник е и жената ама и мажот. Оволку самодоверба сум немал никогаш, дури и ми ја рушеа госпоѓици со ни грам познавања како што видов кај една девојка, неодамна. Значи, секој е уметник кога има партнер-ка со вродени таленти.
Не те цитирав за романтики туку да ти кажам дека со дваесет и четворка рамна четка на А4 формат неможеш да насликаш ремек дело со маслени бои.