Јас само Јас само кажав свое мислење, нит јас бирам пи.ка нит ти к.р додека не легнете а кога ке легнете кога ке ти се качи признај душичке дека не ти е толку битна големината колку тоа како добро ке те изработи со тоа што го има... Со сите атрибути да не навлагам сега
Ова се горе доле сите твој постови во темава од како си се појавила на Форумов, не е битно да те има во секој втор коментар него да имаш став и континуитет... Ако сега се направи методолошка анализа на твојте мислења тука ке видиш како интересно ке личи графиконот како работење на срце на нормален човек, горе-доле, горе-доле... Поздрав
Знам јас што сакам, ама не можеш за сите жени на светот да речиш дека се 'аждаи', ако не им било доволно 12,9цм. Која-колкав сака, толкав ќе си има. Грижи се за таа што ќе го дружи твојот, не за сите жени на планетава. Сенкир по дифолт ви следи да ви се воодушевува секоја, само заради тоа што постоите. Ете, за некои 12,9 е мал. Помири се со реалноста. Сите бираме. И ти бираш. ... ако не...
Немаат потреба од аждерски погледи за алатот, просечен 15-17 е сосема и повеќе од доволен, но да го стави и 2 партии негови или нејзини да ги истера со забетониран алат... Цврстина+просечен+добро правилно движење+јаки емоции или страст
баки толку слободно време си имал за да и ги цитираш сите ебени постови од почеток до крај?! holyyyy shitttttt