Јас поштено се изнасмеав, почнав да замислувам како би изгледало толку малечко. Ама тешко на тој шо ја чита темата а се пронаоѓа во пишаното, да не му си во кожа.
Имам гледано реклами во Систина за зголемување на полов орган. Ама па и жално е да се изложуваат на операции/силикон.
Mislam deka nema sansa tolku malo kure, osven ako ne si bila so zena so imala nekoj izradtok so lici na qr.
Ако мислите дека нема шанси да е толку мало значи не ја познавате анатомијата на човекот, не сте запознаени со поимот микро пенис. Не ме смеј со коментарите дека сум била со женско, трескате глупости покрај толку мнолгу информации во книги/интернет.
Ти гледај партнерката да е задоволна, јер нејзе треба да ја задоволиш а не ти самиот од себе си да си задоволен
И после ќе го кажват вака по форуми, со двојче имав, со двојче имав, а нема да кажат од кај дошло то двојчето
Мене ми е битно, не ме возбудува мал ниту некаква привлечност би чувствувала, може со сила само секс да имам така. Тоа е исто како да тераш машко да има секс со некоја што не го пали, ќе има можеби ама не е тоа тоа.
И да не сакам да ми е битна , мозокот не ми ги прифаќа како сексуално привлечни тие како на фалус од дете, нити оние како од магаре народски кажано, хахаха. Многумина кои тврдат дека воопшто не им е битна , веројатно не ни помислиле дека првата фаза на заљубеноста почнува со хемиските реакции во мозокот кои ги поттикнуваат телото, мирисите и ПОЛОВИОТ ОРГАН! И тек после првиот секс и зближувањето со неговиот орган мозокот ни дава сигнали дали сакаме понатаму и процесите во мозокот продолжуваат да работаат со уште поголема "пареа" и нѐ подготвуваат за подлабока интима или престануваат ако не сме се "погодиле". Сѐ се тоа инстиктивни процеси и се пресудни за луѓето кои се сексуални и истата им е битна, во спротивно тешко се доаѓа до другите фази на љубовта каде ги гледаме другите големини (квалитети ) и недостатоци на карактерот кога сексуалните ќе стивнат после медениот период на сексуална и романтична опиеност. На почетокот сексуалноста ја прави цела "работа " за како би не' турнала до фаза на подлабок однос и побезусловна љубов и заеднички раст. Мажите се раководени по истиот принцип и секако како и мажи со микро пенис има и жени со полови посебности, ( мразам да речам деформитети оти ништо не е тоа во природата), и на крајот медицината денес решава многу проблеми, или како кажав секогаш ќе има луѓе на кои ќе им сме убави какви сме и ќе нѐ сакаат целосно такви. За секое грнче има капаче велеа старите и не мислеа само на телесноста. Природата е фасцинантно интелигентна , и ништо не е толку страшно колку ние што си го претставуваме.