Замисли и уште некоја да ти рече да го имам пробано од твојот дечко, таман е. Ок че ти биди? Шо е со прашањево жити се, ко демек сите курој иста форма се. -_-
Се прајш нешто паметна? Па отвори страница да му ебам мајката че видиш дека е просек 14цм во мкд, значи натпросечен е тој.
Зависи, година на производство, цврстина, колку држи батеријата, како е одржуван итн. Обично повеќето нови телефони се помеѓу 6"-7".
Абе вие со мали куриња стварно се правите паметни. На женски форум каде прашувам жени први сте. Од вакви како вас темата за секс е шлајм. Да не може ниту една жена мислење да пише.
Тоа дека на нас со малите умот ни е во горната глава Какво прашање, таков одговор, што сме јас и @Stark виновни за тоа какви се темите и содржината во нив, си има модератори да реагираат ако грешиме некаде. Зборите за феминизам, за некој ден 8ми Март и што прават машки на женски форум, 21век сме што сакаме и кај сакаме ќе правиме, демократија јбг. #ВајбКилер пс. Нели ти си имаш најдено голем не се секирај за нас, да сме живи и здрави, ние ќе пораснеме, а можеби и ти ќе станеш попаметна од кај знаеш. #НатингПерсонал
Зошто според нас?Ти спиеш со него не ние.Ти најдобро треба да осеќаш дали и колку ти е доволно.Тоа што за мене е ок за тебе може нема да биде. И како ви паѓа на памет да го мерите
Бившиот ми сопруг имаше поприлично масивен..Колку долг -толку дебел! Околу 19.5см долг, 16 см обем..му го мерев кога бевме во лудоста на почетокот, точно, прецизно, од пубичната коска, (од горната страна на пенисот) да не помислите дека сме мереле од тестисите..И ништо, тапа беше в кревет! Сноб и несмаско невиден. Еден тапчо прикачен за голем кuр, а кога сопственикот е до толку никаков , со алатот можеш да си пиеш само кафе и да си се гледате немо, хахаха.. Би го мењала за многу помал на маж со страст и доблести! П.С Најдобриот секс сум го имала со маж кој немаше повеќе од 12/13 см... Ама имаше страст, харизма и манири да те преврти наопаку..