Освен ако не спаѓа во екстремни абнормалности... Мада не знам, велат љубовта прави чуда...а има и разни начини за секс.. Подобро да не велам ништо.. Животот постојано ме изненадувал..а и не е фер мажите да ги гледаме само како пенис.. Не сите мажи и нам нѐ гледаат само како вагини, гради и сл..
16цм овдека, не сакам поголем, многу добро знам што и како правам, кој знае, знае дека не е се во должината, а тие што фантазираат дека без 20цм ништо или што ти знам нека продужат да си гледаат порничи.
Некои сакаат баш помали... Додека дудламе на темава некои водат љубов...се сакаат, се грижат едни за други, без разлика колкави и какви им се ... Природата е фасцинантна во сите облици и мислам дека само човекот ја има таа способност да ја омаловажи и подгази.. Затоа е најнесреќното суштество на планетата. П.С Само во отсуство на вистински вредности и љубов, битни ни се гениталиите.. Ми биле и мене и погоре расправав за тоа, ама животот постојано ми го покажува спротивното.
Има врска големината,како да не,не е исто 5 cm и 20 cm еднаш да биди јасно на сите,чувството со поголем е поубаво па макар и да незнај шо прај
Не можам да имам секс со толку долг. Ме боли. Преферирам меѓу 13 и 16. Шо значи, не си во право... Не сме сите исти.