Затоа бараш ти да ти се сликам.Овој те изневерил со смоката... Јас кога пенетрирав во една.Болки имаше. затоа ме сакаше
Иначе еве ова сликава нека стој овде да се знај како да се измери куре, и тоа е тоа, можи катанец на темава.
Лично јас допуштам некој ред funny-haha во вакви (помалку) сериозни теми се дур се има осет. Скоро 10 страни чат муабети е веќе спам и оф топик. За чат и досетки имаме чат. Користете го.
А колку се доволни?? Според моето скромно знаење 7 до 9 сантими се доволни за да се задоволи партнерката, не велам партнер оти анално немам никакво знаење. Али овде би рекол дека важни аспекти се и емоционалната поврзаност и дали отворено зборувате за своите желби при секс. Да дополнам исто така дека ритамот и техниката е битна, ама ајде то со поискусни се прави муабет вака јавно никој нема да те разбери.
Па нема да објаснувам во детали за кој/како/зошто од моите партнери, ама 16 не се МНОГУ Јас би рекла дека дебелина е поважна од должина, ама секоја жена си има своја преференца.
Се изморив дури го пишував текстот ама ајде парчосувана, делена, крадена наша си е Македонија, среќен нека ни е празникот! Во држава каде просек е 14.5цм како си ги начекала сите калабастери па да велиш 16 се малку.
Абе на некоја и 11 може и' се таман, сеа ај да се лажеме Не сум имала толку партнери за да извадам статистика, ама да, покрај техниката, важна е и мајка природа што дала Не се разочарувајте, сепак, најголемиот дел од жените преферираат клиторично задоволување, а јазик и прсти сите имате за другото има чариња, ако е до тоа само маката.