Само маж можи да излажи ако ве натера да го мерите во темница т.е изгаснати ламби, гарант си додава 3-4 сантими.
Често знаеме да кажеме дека ништо не чини во државава, народот оваков/онаков, си плукаме по своето срцки. Еве една убава вест од светот. 800 жени учествувале во истражување, а повеќето од нив изјавиле дека идеална големина на пенис за нив е 14 сантиметри. Нашите Македонци се со идеална големина драги мои, ценете си го своето. https://tocka.com.mk/vesti/492789/z...poloviot-organ-odgovorot-bi-mozel-ve-iznenadi
Ете јас што зборувам, некој од мудбак на некое Сименс А52 решил да напиши на точка.ком.мк што цело време овде се трудам да го кажам дека доволни се и 14тина сантими.
Пффф, тоа е исто како да кажеш дека доволно е во животот само вода да пиеш, не ти треба ништо друго да пиеш. А како да не се напиеш леден чај, цедевита или пивце во лето, хм??
Дојдена е работава нож до коска и да дојди батка со 18.5 цм овде (јас нешто помалце сум), пак ќе го унаказите и скратите алатот негов. Едноставно не е фер и џабе полемизираме, научници пресметале и тестирале и утврдиле дека доволни се и 9цм. Па да му е... мајката оние во Азија, конкретно Филипини, Тајланд и не знам уште каде, шо да реча одвај 8 цм станат... па жените не проплакале за поголеми.