Шознам Старк, мене тие 9цм ме чешкаат само, ама ај нека биде како шо ти викаш Прстот од раката ми е скоро 9цм.
Си навикнала така и ти отрпнало. И јас со деснава рака ко че го фатам веќе видено, пробано по не знам кој пат... ама тоа е.
Па 100 научници нека пресметаат, јас си знам што ми е арно, муабетов ти е - е НЕ ЗНАЕТЕ вие жените што ви прија, ние ќе ви кажеме. Свашта.
На една просечна жена и прија можеби помал тоа научниците обожаваат просеци да вадат. Е сега тоа што ти не си обична жена, туку жена која има сопствени специфични вкусови и потреби, тоа научниците заборавиле да го вметнат во статистичките податоци дека сите жени не се исти. (Како и сите мажи) сите сме различни на свој начин. Затоа ми е смешно кога ќе речат дека просекот на еден маж или жена е ова или тоа. За да се дојде до просек треба сите бројки и податоци да се знаат на сите луѓе. Тоа што тие кажуваат се само претпоставки. И ништо повеќе.
Баш така. Убедена сум дека и тие научниците имале мали па за да си се утешат се обиделе да не натераат нас жените да се осеќаме криви шо посакуваме голем. 9цм бе, па тоа во раката ќе ми се изгуби Ќе си чачкам забите со него
И затоа не знаеме колкав е просечниот пенис, нема доволно релевантни истражувања. После должината на пенисот, како таква, ништо не значи. Можеш и порше у гаража да имаш, ако не знаеш да возиш за украс ти служи само. Не е јас што сакам или не сакам, како што одредени физички особини на вас ви се привлечни кај жените, така и на нас (со можеби ретки исклучоци) попривлечни ни се одредени физички карактеристики од други. Меѓу нив да, е големината на пенисот, а што е "таман" и на каков начин е "таман" е веќе индивидуално. Ако за мене лично збориме, подобро 14 со поголема дебелина, него 18 со потенок, ама на некоја друга поинаку и' е подобро и тоа е океј. Цела дебата е што реков дека 16 не се МНОГУ, и не се, некој просек е можеби. Едит: нема да го оставам дечкото ако има 14цм, туку ќе го остаам ако мисли дека знае подобро од мене што ми прија. Не можеш да ми кажеш во секс дека подобро од мене знаеш што сакам, слушајте и прашувајте си ги партнерките, знаеме и да "одглумиме" ако ни е досадно и сакаме веќе да заврши "церемонијата". Сериозно, големина на пенис нема ништо да ми смени ако е свесен и не ме труе АмА ПрОсЕчЕн Ми Е, односно "во мене е проблемот".
Ние со синусит осудени на вечно неосеќање, а може и затоа со големи бараме... дека сетилото за мирис нарушено
Да потполно си во право, моето писание од претходно иако беше одговор на твојата објава повеќе беше општ одговор без задирање кон твоите лични преференци, но така е на тоа мислев потполно си право. Се согласувам со се до сега пишано со тебе.
Јас не се согласувам, нешто инстиктот ми вели дека не е баш така ко што вели, ама добро таа си знае. Сепак се лични преференци, мене не ми менува било каква вагина.
Оти ме праша дали вака и со девојките, да не си транс ти? Општо целокупно ми делуваш ко намерно да ги поместуваш границиве на должина на еден пенис и ако сакаш да намалиш некому самодоверба или не знам шо. Ама добро пак реков то се лични преференци и со среќа. Јас повеќе не комуницирам на темава оти се напив магнезиум и ми се приспива.
На твоите девојки им викаш дека знаеш подобро од нив што им е убаво? Објаснив "кешки да е само до големината на пенисот - има решенија" ама тоа не ти чини да го прочиташ Верувај си во што сакаш, само ако те откачуваат женски онака без посериозна причина, размисли да не е до сексот? *ова нема врска со колкав ти е, туку колку ја слушаш што и' прија.