хммм искрено 19... со викат постарите море мој сие и тас таман мие.....али проблемот е што понекогаш кога ке се занеси ми иди да го мавнам една се зафркава тој со мене ( од сите жени на планетава јас си ја земав најплитката....) е то је то братче да си гледал на време сад је касно да се кајеш се шалам најважно е да си уживате во сексот и незанимавајте се многу со должини , ширини итн...ако знае како да те вивне тогаш свака им част.....
Абе извинете вака што ке ве прашам , ова прашање за девојките што кажуваат екстремни должини од 23 25 27 цм абе да не ви бил скршен лењирот
Епа едно раче, друго раче, и нешто над тоа е веќе машала. Како беше муабетот (значи 8 + 8 + 2,3 = 18,19) Чиста математика Инаку не сум видела нешто абнормално мало, или незадоволувачко во мојот живот, шуќур и фала богу, освен едно непријатно искуство на должина таман ама истанченост некоја чудна, па си реков, пенкалце И убацив во рикверц. Знам, глупо од моја страна ама што да правам. И сум имала и таков кој бил многу надарен и да ви кажам право, ич не е пријатно Над 20 сантими е повеќе од машала, лењирот во рака и ќе сконтате. А над 23, е такво нешто не влага па што сакате кажувајте ми Едино да се работи за Црногорци. Во склоп на вицов - си бил Црногорец и одамна немал секс, па влегол во јавна куќа и рекол, вака и вака е работата, наоѓај ми шта знаш и умеш. Макрово му текнало дека нема веќе слободни девојки но дека има еден педер на лагер, и гледајќи го Црногорецов очаен, му вика - Абе слушај, имам една цура, ама многу е срамежлива. Ќе ти ја дадам само под два услова, да ја е*еш во темница и замо во г’з. Црногорецов видел не видел, се согласил. Влегува во собава, огромна темница, напипува со рацете, конечно го напипува газето и почнува да го работи типот. Ужива, вриска, еуфории и во тие еуфории одеднаш по грешка го фаќа однапред, се стаписува и викнува - Јој џевојко па ја те пробуших!!! Е така
18ина цм . Баш го меревме пред некое време. Ама така му е подебеличок и мислам дека мене тоа ми прави да ми е поубаво (се осеќам перверзно од муабетов )
македонците се со најмали на Балканот а не знам од кај ги најдовте овие должини некако не ми е логично никој не кажа некоја мала бројка
јас имав дечко со ...................... мнооооогу голем к*р и да ви кажам право не беше ништо посебно не мора да значи се е до техниката. послем дури едвај седев
Девојки а само должината ви е важна ?! не ви е важно чуството на љубов, страст... тој оган во вас кога имате односи со саканиот .. мене тоа воопшто не ми е важно ... дали дека дечкоми доволно ме задоволува со големината, но како и да е ... многу го сакам .. и не ми е важно дали му е мал или голем
Еве еден дијалог.. Леле жено колку ти е плитка... Е бре мажу не ми е плитка него тебе ти се витка......
Не бе те лажел тоа гледаш само за време на нокни часови имате односи , гаси светло и вика лежи и вади 30 см вибратор и тоа е да го видам на светло така да праи
http://www.vest.com.mk/?ItemID=E81C04CD4D278846B2E3863AC06AAA9F&arc=1 Ете ти беља. Македончето со најмал! Овие фемина отвориле или јок?! Како и да е, није тачно! За другите екс - ју народи кои беа спомнати, ќе си поќутам ама Македончето го направија за гревови и тапшање по глава - о о о. Епа нема смисла!
Абе неее... тоа огромни пениси, ми личат животински... ко да му хипертрофирал додека трчал по мајмунки низ џунглата...
на мојот му е доволно голем а плус тоа и јас не сакам да биде толку голем а да ве прашам и тоа дали сакате да му биде дебел на некои не им се толку дебели се зависи сепак од ејакулацијата