Добро бе, вие или немате врска од санитметри или Македончињава сепак имаат големи а? Или по некоја случајност сте фатиле сите дечковци со по 20-30 сантима. ваууу Шо фајде ако му е толку голем кога нема теоретски шанси да го пикне цел и да се чувствува задоволство а не болка? Спојлер освен ако не зборуваме за некој длабок бунар Да не бидам офтопик на дечко ми му е таман како по моја мерка направен. Не е мал но не е ни 30 сантима
Луѓе вадам лењир пред мене. Повторно. Го ставам прстот на 23 сантими, правам едно раче, второ раче, трето раче и уште малку останува....епа што е многу многу е. Или моево раче е стварно мало Изгледа татко му прскал до кај Мите од карши на балкон, директ кај него у фикусот, да поѓубри малце де. Поинаку не знам како да сфатам толкава должина
Моето има цели 15 (му го мерев со метро мајсторско) и многу често се жалам од нив, многу ми се гледаат. Кусопи*есто сум ,што да правам Посебно доги - солзи ми идат на очи ,ама и убаво ми е...
15 за мене се таман.ама јас мислам дека е поважна техниката и искуството што го има машкото за да знае да те задоволи,од колку колку голем му е,оти има машки со голем ама не знаат шо да прат со него си го вртат ха ха ха
ма ако сака и 20 цм нека му биде ако нема тактика џабе е се па какови е така точно знаете колкав му е му го меревте ?
Ние го меревме еднаш...беше 15 , мене ми е таман а и некогаш кога е цел чувствувам блага болка Ама не се жалам супер му е му го обожавам
сите рекордери тука по должина на машкоста кога прочитав тука леле први во европа да не мерите на милиметри
јас и да кажам колкав му е на дечкоми нема да ми верувате така да ке си ја задржам бројката за себе xaxa (јас си знам како ми е)Убаво де