1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Miss-Perfect, 5 мај 2010.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1]

Што мати Абдулхеј не ми е јасно :^) Денес не ја гледав целосно епизодата, т.е. на рати ја гледав па сега незнам што се случува :^)

2. Donatella

Donatella Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    14

Поглупа серија од оваа НЕМА. :!: Колку се само замислени у некој филм... Амарика, нато, кгб, Русија и др. светски сили спомињаат, поима си немаат, се бламираат само па уште и со тие нивните јаки "престрелки" |( Абе не функционира така тоа :D Ај првата сезона и ја гледав малце, ама имаше поента бе, искрено ја претераа.

3. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350

A како функционира? Ти во НАТО да не си па да знаеш?! Серијава е со вистински случувања, може малку преувеличено, ама дека не било така тоа се лажеш.

4. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319

овој новиот лик со си ги утепа детето и жената колку ме нервира не ни знам како се вика од шо ми одвратен и ружен :puke: болен тип боже

а со мемати и заза највише се смеам :D

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Колку само врска немаш. Што мислиш ти кај нас не се случуваат овакви работи? Да не припарил некој во Тетово или некое Тетовско село па за да знае?! Којзнае што се случува таму и какви се не шверцови на релација Македонија-Косово. Кај нас не се случува трговија со дрога, цигари? Мислиш дека нема такви луѓе? Ние појма си немаме кој уствари ни управува со државава, и какви се не гнасни сплетки се случуваат во политиката, и сите тие трговии мислиш дека политичарите незнаат дека се случуваат такви работи? Па они се поврзани, заедно ќарат.
    Гадно се лажете ако мислите дека ова е фантазија, ова секаде го има, подземје има во секоја земја, и криминал исто така. Е сега ние сме помала земја, Турција е поголема и плус исламистичка. :)

6. Donatella

Donatella Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    14

Абе многу си внесена во филмов па затоа изгледа :D Не праам јас муабет за организирани мафии и нелегални трговии (тоа си е секаде), не скокајте одма :D Во серијава ми пречи шо покрај ова се трескаат глупости за работи од светски размер за кои поима си немаат (ептен извртуваат приказни) па луѓево се у некоја заблуда дека така функционира, тато е воено лице и знам мн добро што е и како, и искрено мене кога го гледам ми е и повеќе од смешен. Мое мислење, секој си избира што му е по мерак (најчесто интересно ти е тоа за што имаш најмалку знаење ;) )

7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559

И јас се согласувам дека серијата е глупа,та поглупа не може да биде.

Бледа копија на американските акциони филмови.А пак најсмешно ми е кога мали деца ставаат слики на Фејсбук од оној Полат ли се викаше? Демек некој тежок фраер или мафијозо што и да е :D .

Да играм некоја улога во оваа држава,со закон би ги забранила турските серии.

На Donatella му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

А за тоа ок, јас мислев премногу розево да не гледаш на светов дека тие трговии се преувеличени :D Мене ме нервира само тоа што Полат знае да му избега на куршумот :^) И да, малку е претерано во поглед на тоа на пример, одат во некоја акција, и ги убиваат сите таму, од стража до слуги и незнам што друго. Поентата му е интересна, затоа го гледам јас :)

9. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    9.977

Ја гледав серијава додека беше жив Чакар...после престанав да ја гледам некако ми беше без врска ама сеа сакам пак да ја гледам само немам појма до кај се па ако може некој во кратки црти да пише до кај се да знам да се вклопам :)

10. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91

Дај нека умре више овој Ерсој, ужасно ме нервира.. :devil:

11. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697

Од време на време гледам со татко ми,кога имам време. Нон стоп го замарам кој е овај,шо е ова..блабла.
    Добро глумат момциве.
    Се темели на вистински историски факти и затоа гледам,а режисерот се мрднал и очигледно донедоглед ќе одат сезоните.
    За малите моч..овај де Полати,криви се родителите.
    Се сеќавам кога го даваа на кино, Долина на волците - Палестина, киното за време на сите денови на прикажување беше динга, носеа плус клупи ау бау..ама премногу мали деца. Епа..

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Леле дај оваа Лејла нека ја скине некој пичка ли и мајчина сегде се бута а врска нема :@

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ice.woman

ice.woman Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    46

SunFlower каде гледаше Долина на волците - Палестина?
    Дај ЛИНК :D :D

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Значи оваа Лејла не да ми иде на живци, се понаша ко пубертетлика јбт.
    Прво, толку е глупа шо дозволува сите да осетат дека е луда по Полат.
    Второ, се вери само за инает да му тера на Полат и
    Трето, не знам овој Полат шо треба да напраи да и се разјасни дека НЕ ЈА САКА. Разбуди се, алоооооо!
    Грев, шо да речам...му напраи сцена зашо бил кај Инџи....Оф, нека и' помогне некој...

15. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

16. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362

Ајс извини што касно ти враќам, го немам видено ова, иначе брат ми го има на CD, не сум го симнувала.. :)

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

А колку ми е само грда :puke: На малото прсте неможе да и се фати на Ебру, па и на Инџи. Инџи ми е закон од жена, дрма каде ќе стигне 8)

18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Стварно еееј и покрај сета шминка и кинџурење, пак е грда, едвај чекам да го сменат кадарот кога се појавува.

Шо се тиче Инџи, донекаде дури и ми е жал за неа (моиве да прочитаат ќе речат „пак оваа негативци брани :lol: “)...маж и' ја разочара, детето и' го земаа, татко и' донесе дома жена на нејзини години и не ја рецкаат веќе за ништо, право да си збориме дека нема среќа, нема среќа.

Инаку во приватен живот Инџи (Sema Simsek Hakki) е жена на комесарот Кан од „Каде е ќерка ми“ (Burak Hakki). Имаат и детенце. Се вика Рузгер.

али мн ми се смешни на сликата од свадба :lol: не личат на себе...

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Хм интересно, не сум знаела дека се заедно, јас овој Кенан (така си го знам) ич не го сакам поради ликот од плачот на виолината :D Страшно го мразев, таму.
    А вистина ли е дека Шехерезад сега била во врска со Полат, или само муабети се тоа ?
    Јас како што знам Полат е во приватниот живот женет со Ебру. :)

20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Mислам дека се само гласини ради ова со онур и таа хурем од “харемскава“ серија :lol: мада мислам и тоа се нуабети. Инаку Полат е во врска со Ебру (тој и ја пикна во серијата) ама незз дали е женет.

Значи скептик невиден сум. :lol: