Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Иако има еден куп ПАУ ПАУ сцени, после кои стално викам Мижи Митро,мини еклери паѓаат, сепак има и многу работи што може да се научат. Омилени ликови ми се Заза и Мемати. Мемати ме потсека на луда Дока од Зона Замфирова кога вика Па ако треба да се тепамо и ке се тепамо. На Заза му се восхитувам, многу интелегентна будала е.
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Па јас до пред некое време за овој Burak Hakki слушнав дека бил во врска со некоја манекенка. Инаку како бе овој Полат сите ги тепа,а него еден куршум не го погоди. Добра е серијава само ова им е малку провидно.
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Ах бре, не ми се јасни жениве во серијава толку шо се трескаат од земја по Полат. Ај да беа пубертетлики, адолесценти, ама возрасни жени... Мислам колку само одбива моментот што никогаш не ја преболе Елиф и нејзината смрт. Ќерка од друга жена ја крсти по неа мислам... Мртва жена или најголема љубов е измачување за секоја наредна девојка/жена. Разведена жена е завршена приказна, но почината жена/девојка-голема љубов е и те како незавршена приказна, барем во повеќето случаи. Можеби им е привлечен моментот дека со тоа покажал дека знаел да биде емотивен и да се поврзе, не знам...Никој после Елиф не ја доби истата емоционална посветеност од Полат и тоа од километар се гледаше. Колку беше убава и мила Ебру, па овој не ја засака...Особено ме чуди ова од жена како Инџи, толку интелигентна и пресметлива... Многу ми се смешни Лејла и Полат коа праат муабет и оваа таман да рече нешто со што ќе го направи првиот потег, овој ја сече со некоја зафрканција од типот на „ај ксни малку буцко“
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Дали навистина вечерва завршува серијава или ќе има уште 8975 сезони и 37548976895 епизоди????? Не за друго, ветив торта кога ќе заврши, да знам дали да засукувам ракави или има време?!
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] ^ WhiteAngel, мислам дека е последна епизода воопшто од Долина на волците. Мада, мое мислење е дека требаше уште 2-3 епизоди да има. Малце глупо е вака, за една епизода Полат да дознае дека ќерка му е жива и да оди во мисија да ја врати.
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Не е последна епизода. Има уште една сезона која се дава во Турција.
гледам лоши коментари и ми е жал зш стварно добра серија и ако од почеток го имате гледано стварно могу ке ви се допадне серијата одвај ја чекам другата сезона и ако има уште 30 сезони сите би ги гледала и не е полат не ранлив и тој повеке пати е бил ранет а тоа што добро се чува стварно малце филмски ама сепак обучен е добро пред да изврши операција на лицето бил главен на специална единица тоа уште во прва сезона
Море, стварно имало уште една сезона. Мајка ми ме просветлуваше. Spoiler Во следната сезона, ќе работел за ЦИА, само за да си ја врати ќерка му.
Серијава е стварно многу убава, има многу да се научи мислам не за тоа со пукањето, има добра содржина, вие ја немате гледано од почеток. Инаку сега заврши последната епизода од 5-тата сезона, а има и 6-та сезона која се уште се снима. А за тоа дека младинава може многи да „научи“ од тоа со пукањето не е така, затоа е и категоризирана како 16+. Spoiler Инаку не сум сигурна дека Полат ќе работи за ЦИА, ќерка му ќе ја најде кај еден човек на кој Арон Фелер му ја има дадено. Полат ќе се ожени со Инџи...
Па да, ја остави во манастирот ама незнам како, Полат ќе ја најде кај еден човек и ќе ја земе и после девојчето ќе живее со Омер и Назифе. Инаку и јас навивав за Лејла, ама Полат мислам дека нема да ја сака Инџи...
^ Koj би сакал таква анорексија како Инџи и напаст како Лејла Ах, златна Ебру , штета што Полат си остана засекогаш заљубен во Елиф.
луѓе јас нај нај крајната сцена ја имам видено на Jутуб, Spoiler и полат ќе умре колку е вистина не знам
http://diziizle.yazete.com/dizi.php?cat ... 0&partID=2 еве каде можете да ги гледате најновите епизоди на долина на волцитеа сега е 6та сезона и во последната епизода што е најнова во Турција Полат е жив па незнам Знам Дека на ке умре Имдат.
Добро, нема потреба, најдено. Бтв, јас разбрав дека следната сезона од серијава на Канал 5 ќе одела. Иначе не ја следам.. само филмчињата сум ги гледала, интересни се.
мене многу ми е убава серијава.. пс. ако нешто не ви се допаѓа и не го гледате зошто воопшто коментирате за тоа а и отварате тема...