Ја ги пратам сите серии кои моментално одат во Турција, ама долина на волците не е толку зборувана, не се ни спомнува Кој знае дали ќе почне на 22.02.2018, сега на ТВ8 од Преживеан
Има, кај нас првите 4 ги емитуваше А1, 5тата Сител и 6тата Канал 5 7,8,9 и 10 ги немаше кај нас, тие со 300 епизода најавија сезон финали и требаше да почне 11 сезона, ама се откажаа Сега спремаат нова серија Долина на волците - Каос
Ja gledav i jas i najinteresna bese prvata sezona (so Sulejman Cakar). Posle ispadna so milion sezoni ko maleckata nevesta.
Абе чоек, нема да има 11 сезона Долина на волците - 4 сезони, 97 епизоди Долина на волците - заседа - 10 сезони, 300 епизоди Долина на волците - Хаос - се очекува да започне
Абе индијанец за Хаос зборувам не за заседа а како други искочен е нов филм Kurtlar Vadisi Vatan сеуште го не онлајн
Глуп еден Хаос е продолжеток само што не насловен како заседа дај бе оди читни малку. Не тропај зелени
Не за џабе сме биле 5 века под турско. Во не Искрено секој си има свој вкус кога се во поглед филмовите. Мене искрено Долина на волците не ми се допаѓала никогаш, затоа што јас не се палам на дуге деветке (како што викаат Србите). Пацифист сум во душа, што да правам не толерирам насилство.
Мене ми се гади од серијава, но јас ги следам сите серии од турција и затоа знам А инаку никогаш и не сум гледал!
Би било добро некоја тв куќа да се обиде да ги емитува преостанатите сезони од Долина на Волците мислам дека беше навистина добра серија...