Од денес на Алфа во 22 и 30,конечно почнува Долина на волците после 6-7 години пауза,само не знам дали ќе ја емитуваат кај што застанаа тогаш на Сител Кој знае колку умислени мафијаши ќе има пак по улици сега
Последна емитувана во Македонија е 6тата сезона на Канал 5 Сега Алфа почпнува со 9 сезона, 7 и 8 сезона нема да се емитуваат
@GirlRose @nextredstyle Шега настрана,ама стварно серијава ја гледав,и чекам со нетрпение да почне,не се согласувам со цело тоа насилство,ама за жал добро е прикажана реалната слика на Балканот... Се сеќавам кога почна кај нас да се емитува,сите влегоа во мафијашки филм,ама Полат Алемдар беше Грујо,ви се молам Моите пред 10+ години ми забрануваа да ја гледам,ама јас си ја гледав и пак ќе ја гледам,посебно поради Полат
9 сезона !!!! нема некоја приказна вака не знаат гледачите што се десило за да дојде до епизодата вчера! ментална работа
Ај биди добар и кажи како умрел Абдулхеј,кој го уби? Ептен крш ми е синхронизацијава,со ќеф ја чекав серијaва за џабе на крај
Абдулхеј ке умре кога ке се формира КГТ новата екипа, тоа што беше полат до 6 сезона поточно 7 ама ја немаше тука... Каде што канцеларијата на Полат ке се сместат тие КГТ и ке испратат бомба во базата и Абдулхеј ке ја грабне бомбата и ке влезе во канцеларијата кај Полат бидејки е празна и само тој ке загине........ Вака некако е бош бидејки никој незнае што се случува од 6 на 9 сезона,,, а освен тоа многу е јака полат ке се мрдне кога ке го изгуби мемати ке се скара со старците па после полат ке стигне до тоа да биде главен на старвите... потоа ке стане комплицрано и полат ке се врати со екипата со него остануваат до крај Ерхан Розата и Џахит.....
@zarkojames А кое е она бебето што го кажуваат кај старците кога се берат на состанок? Само гледам по нешто што ќе биде до крај, исто и од сезоните што не ги дадоја кај нас, и ништо не ми е јасно Spoiler А кој е синот на Фехми Кусозаде, оној што му го украле како бебе, јас си мислам дека е Џахит, или грешам?
Има некаде сите сезони да се гледаат ама на српски превод оти гледам тука како што велите скокнале 500 епизоди
Кај нас седма и осма сезона ги прескокнаа, почнаа од деветта да даваат ама последната епизода од сезоната не ја додадоа, не знам зошто така направија на Алфа Серијата ја има на јутуб со српски превод, Долина вукова и ја има до 300 епизода.