1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Miss-Perfect, 5 мај 2010.

1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1]

Глупости,победна,поглупа серија не сум видела.Сум фатила само 2-3 епизоди кога братучед ми е на гости или кога јас сум кај него тој не смее да ја пропушти.Ако е на гости пред да почне вика мамо ај да одиме коа ќе почне не станувам и додека не заврши не си одат (да не ве ставам во заблуда не е мал братучед ми 15 години е :D ) ама и мали деца ја гледаат,па што е тоа.А сега е ставено плаво кругче што значи не е за деца под 16 години.А деца од 10 години ја гледаат.Па и што е толку реално само се тепаат,и се тепаат,и се тепаат и пак се тепаат и така во недоглед.Бре едено асално седнување на маса за ручек нема.Абре па ако сакаш реално глеј си Али Риза реално е. Така да 0 за серијава :Down:

2. M-a-C-i

M-a-C-i Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0

Најака среија според мене што може воопшто да се емитуваа на а1.Јас незнам зашто воопшто некој од вас коментира на оваа тема кога не ја гледал серијата,а за тоа што ја гледаат помалите деца тоа се виновни нивните родители .

3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

За Чакар више не прашуј :lol: и ја и маж ми се разочаравме максимално коа го кврцнаа *шмрц-шмрц* Абе по-шема ќе беше сеа тој да беше у тројкана од оној намќорестион контејнопразнач Абдулхеј :lol:
    Овој па, само да се пофали да се покаже, некоја зелена да тресне да се разубави епизодата, да и спушти некој опасен муабет на Несрин или на сестра и :lol: „абе баце кажи, а?“ :lol: Срце

A Елиф ме нервираше ептен, незз зашо, многу разгалена...не ми е толку жал за неа... ]:) :lol:

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Јас се заразив сега со филмов, вчера го гледав поради тетин ми на гости ни беа и денес го гледав пошто ме интересираше како ќе продолжи :lol: И сега сум во план да продолжам да го гледам, интересен ми се виде. Ај некој на кратко ако може да ми објасни што и како се случувало во филмов предходно, кој каква улога е, кој е шпион кој е лош колку да имам поим :wasntme:

5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408

Од моето скромно познавање
    Полат е со добрите, со него се Мемати, Абдулхеј, Ерхан ... толку знам

на лошава страна е Искендер, и работи против државата, додека Полат е за доброто на државата

Доста е, се изненадив и ја сама колку сум знаела :)

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641

Приморана см да го гледам Долина на волците, бидејки моите го гледаат. Едно големо unlike за изборот на А1. Ептен ми е глупав филмот, нема ништо интересно, нема ништо поучно. Само се убиваат, колат, палат, бесат, тепаат. „Водете љубов, не војна“-рекол некој и затоа јас со марамчето в раце ќе си ги гледам лисјата. :)

7. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350

Точно е тоа Теди што го кажа, а јас да се навратам малку назад.
    Полат уште како млад работел за државата и заедно со Абдулхеј биле ангажирани на тајна задача што подразбирала целосна промена на идентитетот и изгледот.Вистинското име на Полат е Али, како мал бил киднапиран(вистинскиот татко беше татко на мафијата и го убија минатата сезона и дури тогаш Полат дозна кои му се биолошки родители) и потоа посвоен од овие старите што ги даваат, не ми текнуваат имињата.Поентата на се тоа била Полат да се вплетка во мафијата, да работи како мафијаш, ама целта е да ја уништи.Е со тек на време и навистина станува мафијаш, ама сепак се бори против неа и прави за доброто на државата.
    Инаку,до минатата сезона буквално никој не знаеше дека тој е всушност Али,па дури ни свршеницата Елиф(сестра на Ерен што го убија пред некоја епизода) која инаку беше адвокатка на Полат и загина во сообраќајна несреќа, исто така наместена од мафијата.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  8. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083

Мислам дека имам пишувано на темава колку бедна ми е серијата,посебно синхронизацијата...
    Али пред извесно време,почнав да ги потгледнувам малце и интересни ми се :o
    Во 10 саат скокам пред ТВ и се гледа Пооолаат! :!:
    Многу ми е интересна,иако неможам да се вклопам зошто,имам гледано,се на се,4 епизоди :wasntme:
    И морам да кажам дека музиката претерано ми се допаѓа :emo:

9. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88

Претходно мислев дека е многу глуп овој филм,но кога изгледав 1 епизода навистина ми стана интересен и сега едвај чекам да почне за да го гледам.Полат ми е :inlove:

10. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286

И мене многу глуп ми беше и се чудев како сите го гледат, се додека не го гледав долгометражниот Долина на Волците - Палестина, и тогаш ми стана интересен и сега почнав да го гледам, и не е глупости се е вистина то, посебно во долгометражните во Ирак и во Палестина, многу тажен беше Палестина, за сите шо ја пратите серијата ви препорачувам да ги гледате Долина на Волците - Ирак и Долина на Волците - Палестина, ако до сега ги немате гледано. :)

11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461

Ја гледам зашто ми е убав Полатов. :rofl:

Туку треба да пишувам состав ја за Полат зборам...ај.. :D

Греотка ми беше кога го мачеше Искендер.

12. eli12

eli12 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8

Мене ми е интересен филмот и го гледам скоро редовно,само би требало пжродителите да не им дозволуваат на децата да го гледаат,бидејки има доста лоши сцени,некогаш и повозрасните се згрозуваат

13. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62

Татко ми го гледа уште од почеток, ама јас тогаш воопшто не ја сакав серијава и ја гледам некаде од средина или крај на минатата сезона. Многу ми се јаки. Како зборуваат, а Полат е 8) . Нема збор :D . Интересно и суштински ми изгледа, без оглед на сите покања и насилства.

14. DzamPolat

DzamPolat Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    0

БАРЕМ Е ПОРАЗЛИЧНА ОД ДРУГИТЕ!!!!!!! А И АКО НЕ СИ ПРИМЕТИЛА СРЕД БЕЛ ДЕН КОГА ЈА ДАВААТ РЕПРИЗАТА СЦЕНИТЕ СО УБИСТВА СЕ СКОКАТ ;) НЕКОЈ СИ УЖИВА ВО ВАКВИ ФИЛМОВИ КАКО ЈАС..........

15. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36

на почетокот не ја гледав но поради дечкоми почнав и јас да ја гледам некаде од средината на првата сезона и ми стана многу интересен, сега не препуштам епизода, а за Полат мммм срце е многу си го сакам, па 90% само поради него го гледам филмот

16. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489

Oва моментално што се дава на А1 не е истата серија од порано. Таа беше Долина на волците, оваа е Долина на волците заседа, снимена од друга продукција и разликата во квалитетот се гледа.

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Па повеќе сезони се, не бива само едната сезона да ја вртат.

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Аууу страшно... :x :x :x

http://www.youtube.com/watch?v=LWOcF7xbsSY&feature=player_embedded

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

A сомнителен ми беше отсекад овој контејнобрцачов
    :@ ццц Mене ич не ми е чудно да ти кажам искрено

А иначе ме изненади моментот коа видов дека
    Полат и Ебру ќе имаат бебенце и ќе умре Ебру со бебето ама затоа Искендер ќe го крка слично на Низаметин во минатата сезона
    http://www.youtube.com/watch?v=-fk0oJN1 ... re=related

20. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083

Ова се случи веќе..или допрва ќе го даваат кај нас??
    Зошто немам гледано одамна и незнам...
    Инаку ми имаа кажувано дека Абдулхеј ќе биде како демек предавникот и ќе го убие Полат..
    Али колку што гледам Полат не умира само е повреден :^)
    А за кој поточно работел Абдеулхеј се знае,за Искендер или??