Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] И јас, и јас го гледам Spoiler колку ми беа интересни Мемати и Абдулхеј вчера. Овој Мемати само нешто му збори, а оној новиот со белата брада што остана со Фунда. Како си го менува гласот Најмногу ми е жал што Муро, Четин и Јилдирим умреа А баш сакав да го поставам видеото кога Искендер умира, ама еве го имало више
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Не гледам често ама моите гледаат па имам видено и јас по некоја сцена. Овој Мемати ми е закон!! Таква фаца па и гласот му е погоден..душа дава само да се вмеша во некоја акција
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] И мене Мемати баш ми е цар. Покрај Полат и Омер он ми е најчовечното суштество таму. Колку му е само лојален на Полат. Леле, а вчера за Искендер (колку и да го мразам) ми падна жал, колку беше загрижен ќерка му кога ја рани куршумот .
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Мене ми е Искендер многу смешен на моменти... Кога ќе извади некој сарказам, чиниш од петици го вади Прајслес моменти од Мемати: -"Брат, умрев од страв дека ќе го убиеш Џевад без наше присуство" -"Абдулхеј, не се секирај брат, многу пати сум присуствувал на погреб на луѓе што лично јас сум ги убил"
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Сарказмот му е unique. Булут е гола вода иако на почеток во комбинација со Мемати (коа се препираа) ми беа омилено друштво А Мемати е веќе...црн хумор поцрн го нема, па кај ја најдоа и фацана плус...фаца-убица Калч беше нула Каранициве на Искендер и Фунда ми се ... не знам. Се глеа мислам кој и е татко Инаку од она шо го прочитав за Полат во приватен живот значи почнав уште посилно да верувам во судбина... Имено Полат наш, односно Неџати, пред да склучи договор за серијава живеел и работел во САД цели 6 години. Во 2001 дошол на посета во Турција да си ги види неговите и планирал назад да се врати. Али летот за назад баш да му биде закажан за 11 септември и нормално бил откажан ради терористичкиот напад. Е сега во тој период после откажување на летот Полат да ти се запознае со типот кој му понудил главна улога во серијава која искрено го прослави. Мислам не е мала работа Шерон Стоун и Енди Гарсија да ти дојдат, па барем и на една епизода. И нормално, после оваа зделка, немал причина уопште да се враќа во САД.
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Џевад: Не успеав да го запалам... Штета! Џевад: Јилмаз, што се овие? Јилмаз: Глувци ага... Џевад: Што треба да се направи со нив? Јимаз: Да се запалат ага... Има многу прајслес моменти серијава, многу ми беше жал како си отиде Муро (проклети да се тие империјалисти!) А овој Заза што кине уши сега стариов... Ти мене ме сакаааааш? -Секако вујче... - Тоа значи дека не ме сакаш а? Ти мене не ме сакааааааааш
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Ја следам серијава, јака е.. Како што спомна Оффспринг погоре, име мнооооогу прајслес моменти. На Мемати сарказамот му е опасен хахха
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] А Искендер на Фунда за Заза и вика штета жена има инаку створени сте еден за друг и двајцата ко што сте луди ќе ве споев
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Абе се кинам од смеење на сите епизоди Ама најжално ми е за Муро Четин и Јилдирим. Најсмешни ми беа. Проклето нека е тоа што умреа. А што мислите за Ќазим. Мене ми е супер, си ја врши ептен работата, а овој па мемати го испуди А овој новиов со брадата (не му го знам името) некако како да сака да го имитира Муро Неќна забележавте, сите во џипови а тој во таа количката А колку ме нервираше тај грдио ,,убавец‘‘. Инаку јас за Полат имам слушнато дека работел во туристичка агенција пред серијата А некој од глумците бил вистински мафијаш само не кажуваат кој... најзакон е, нема што! шефе бе еј, шефе бе http://www.youtube.com/watch?v=r58biI09LOg ептен му е добра песната ах, да и Мемати бил пејач И нешто за крај... Шејм он ју шеќер, шејм он ју!
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Скоро никој во серијава не е баш глумец, еве, Ќазим e боксер А Полат у школо бил единствено машко у клас покрај 32 девојчиња, оттаму изгледа знае како со жените , завршил факултет за туризам, тоа му е професијата. А „убавецов“... ми се повраќа од него Spoiler значи не моеше да биде попедерастичен
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Вистински мафијаш бил и сеуште е оној што го глумеше Чакар.. Се сеќавате на него нели?
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Не го знам, тогаш не ја гледав серијава. Да бе стварно тој Шеќер бе шеќер, зошто бе шеќер, а шеќер а? ахахах И мене ми беше жал Мемати кога го испуди Ќазим, колку му е само верен Ќазим на Мемати, и покрај што го избрка, пак стоеше надвор и го чекаше. А реално ако е така, не требаше Ќазим да биде испуден, Абдулхеј ја направи грешката. А се сеќавате кога му ја исекоа главата на братот на Џевад? И му ја пратија на Искендер во кутија ахахаха А да, абе, Убавецот имаше име?
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Чакар многу добро глумеше и ми беше многу смешен ко лик.И жена му и зетот.Многу добри ликови умреа, ама тоа си е мафија
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Многу ми е смешно што ја има темава, изгледа рејтингот на серијава порасна откако ја спомна брат Љубе Искрено не ја гледам, некако ми е нереална ко во некој каубојски филм да се влезени, ама знам дека од машките го има потполното внимание.
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Јас баш напротив, мислам дека е една од најдобрите, ако не и најдобра серија што моментално се емитува кај нас Вие што не сте изгледале ни една единствена епизода мислите дека само убивање е поентата, а впрочем е се многу поврзано, сплетки еден куп, шпиуни, кодоши и сл.
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Исто ко во Македонија-може затоа не се гледа преку глава ти е од истото. Но ќе научиш дека секоја работа може да има два краја-ИЗГЛЕДА.
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Во серијата тато Омер кажува добри приказни од кои што има поуки, по кои се носат сите актери во серијата
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Моментално: Булут: Јас бев кај татко ми. Мемати: Ти имаш ли татко бе?! Булут: Не, од јајце сум излезен јас. ХАХАХХАХА легендарни
Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1] Филмот е пропаст,а уште кога ке ги слушнам тие нашите како зборуваат крупен човек,а му ставиле еден глас како на глувче.