1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Miss-Perfect, 5 мај 2010.

1. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1]

Многу интересен филм кој понекогаш може да ми предизвика смеа заради синхронизацијата со глумење во стил опасни дечки и уличен јазик кој некогаш делува многу смешно за едни такви сериозни гангстери :rofl:
    Абе шеќер...
    Слушај бе шеќер...
    Абе бате, бе бате... :rofl: :rofl: :lol:

2. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198

Ја гледам,и серијата ми се свиѓа,баш ја пратам редовно.Преку глава ми е веќе од љубовни серии освен нормално Кога лисјата паѓаат.
    Во ПОЛАТ сум заљубена,тато Омер обожавам да го слушам,Мемати секогаш ме смее,Ебру и Гамзе ми се најубави,,,Искендер има јака улога и многу добро ја глуми...интересни ликови си има серијата.
    И терминот е сега добар,после 22 час се емитува.

Шеќерот беше нешто посебно смешен :D
    А Полат веќе го надмина и Џемс Бонд :) ,,,срцуш е,ептен ми се свиѓа :inlove:

3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Toa e и финтата, цела серија е всушност стратегија :) тој кој гледал, знае. Колку добри стратегии, мислиш режисерот бил мафијаш :lol:

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349

Прочитав на фесбук дека долина на волците го сметаат за спорт , втф ? :o
    Кој од спортовиве ти е најомилен?
    -Кошарка
    -Фудбал
    -Долина на волците
    -Ракомет
    Ете кај дошла младинава, да спортува преку ТВ, ако ја сметаат серијава за спорт значи и убивањето треба да постане легално, да се прават натпревари кој повеќе луѓе ќе испоубие и да се кладиме на кој ќе остане жив, пиштолите слободно можат да бидат реквизите нели (како замена за фубдал или рекет) за играње и ете ти нов спорт. :?:
    Ем во Кина за брзо време ќе се истребат со новиот начин на спортување :wasntme:
    Ем можда ќе добиеме некој светски шампион во категорија најголемубивачналуѓе или звани човекоУТЕПУВАЧ па можда и Македонија еднаш ќе биде првак во нешто :)

5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Ах Чакар...како не се сеќавам, тоа ден на жалост беше по дома ко го утепаа, цела недела ја и маж ми уз кафе ќе знаевме да си речеме „Еее ни отиде Чакар бе баце“ :lol:

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Шо тресете глупости коа го немате гледано филмов? |( Не е филмот - :puke: туку вие сте . И стварно незнам зошто коментирате коа не ве засега |( Ко ја да фанам да коментирам сеа во Призн Брејк а ни една епизода не сум изгледала |(

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  7. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Си ја обожавам серијава
    Поразлична од се што сега сум гледала , интересна ми е .
    Ама многу ми беше поинтересна со Чакар лудак беше тотален :D стилот ми беше интересен негов абе баце кога му кажа на Дерија сестра му абе дадо почекај малку кого сакаш ќе убиеме кого сакаш ќе дозволиме да живее :lol: .... Да си имав вакво братчеее еххх ..... :$
    Знам се отепав од плачење кога го убија :( ПМС беше ли што беше ? се на се мнооогу ми фали во серијава . Чакар рулс :rock:

Инаку Полат земал 30 000 евра за една епизода ;) а серијава сеуште се снима :D ај сеа пресметајте колку тежи типов :P :rofl: . И оваа жена што му е сега во приватен живот му е девојка и тој ја убацил во серијава ахх среќа си ималаа .... :@

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Mематиии, ме сакаш ли ти мене? :rofl: :rofl: Џефер, ти си сведок, ако утре Мемати заборави дека ме сака :rofl: :rofl: :rofl:

На GarpovaV му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Па да речам искрено треба многу интелигенција за да осмислиш и режираш ваква серија, мислам сите тие стратегии, се совршено се вклопува. Еве баш со мм го споредувавме со Џејмс Бонд. За времето биле супер сите делови, ама од денешна перспектива гледано некои од тие тогашни добри кул стратегии ти изгледаат небаре наивно. Веројатно дека немале појма дека светот ќе напредне во технологијата колку што напреднал. Требаше вакво освежување искрено. А факт е дека Неџати светски се прослави како Полат. Среќа што не се вратил тогаш во Америка.

а шо се тиче Заза, омилен ми е

Тоа е уште еден доказ дека на Турција не и треба ни Америка, ни ЕУ за да просперираат. Спомнав и претходно, типов коа се запознал со режисерот од серијава бил на одмор и да си се види со домашните и среќа што му бил откажан летот назад за САД каде 6 години живеел и работел иначе никад немало да се запознае со типов и да праи едно гарсоњерче у Скопје од епизода :lol:

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Леле Мемати вчера како ги испуди тие што дојдоа да ја бараат дадилката за жена :rofl: :rofl:

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170

Искрено не ја гледам, само завчера ја гледав, дека бевме на роденден, и сите гледаат, па мора и ти да гледаш. :worried: (Одкако ја даваат, сите во школо станаа мафијаши). И баш тој момент го гледав овој кога почна да пее: Зајди зајдии јасно сонце... Леле, јас и мајка ми гледаме и пукаме од смеење. И после како јаготка на шлагот: Ме сакаш? Леле сум пукнала од смеење само ја и мајка ми се слушавме во собата. :$ Што гласови им ставаат. :x Јесте да пред тоа пиев некој коктел што беше повеќе на сок, ама ова ептен беше смешно! :D :lol: :rofl: :rock:

http://www.demotivacija.mk/ti-mene-ne-me-sakash-8122.html

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Заза е ѕверотиња :rofl: Џевхеееер :rofl: Аххх кое лудо човече е, а мислев без Муро нема да биде интересно :rofl:

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884

Јас пак тој Заза воопшто неможам да го поднесам :puke: Најморничавиот лик ми е после оној ќелавиот со скулптурите (заборавив како се викаше :lol: )
    А Муро ми беше петка :D

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Аууу оваа Инџи значи, сите ги врти како сака...да се плаши човек од вакви :lol:

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Искендер и вика, јас сум ти и мајка и татко и маж и те сакам и ти мене ќе ме сакаш јасно? :rofl: :rofl:

16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Офф леле покрај неа, дури и жал ми паѓа за него...а таа шо се утепа сакајќи ги сите тоа друг муабет :lol:
    Изглеа и Фелер ќе се офајди :lol:

Дури ќе му се пушти и на....та даааам

Уште му вика те посакував од првиот ден, Божеее
    Е тоа е ку*ва во вистинска смисла на зборот, а не ние за секоја втора шо викаме :lol:

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Синоќа ептен ми падна жал за Ебру, душиче бе. Па овој Полат па, како очекува оваа да му верува, прво и рече демек на одмор ќе оделе, ќе заборавел на работа, а тоа све да ти било со умисла, после она држењено за рака со онаа кокошкана за да го залажат лепион и после и вика уште штом носиш мое дете и разведена и не-разведена ќе правиш тоа јас што ќе ти дозволам. Се испонаша ко најголем сељак, шо се женеше бе, шо го лажеше девојчето... ццц се изнервирав ептен, се издрав на телевизорот, го разбудив мм преморен од работа (преморен и за волците, значи ептеееен изморен) после и ја имав долина на волците дома :lol: (вербална само сеа да не се сфатиме погрешно :lol: )
    Ама Полат сеа така се фура, ама после како ќе збесне коа ќе му ги утепаат Ебру и бебето и на крај дури коа ќе го обесат Искендер ќе се изнервира исто ко шо се изнервира коа го убија Низаметин демек мн брзо умре сакав уште да го тепам :lol:

А завчера вечерта колку ми беше смешна „Ако толку сакам, самата ќе си избегам не ми треба твоја дозвола.“ Полуде Мемати! :D

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Јас мислам дека на Искендер му се ближи крајот ]:)
    А,
    кога ќе биде епизодата кога ќе му го убијат детето на Мемати? :worried: и нели Полат ќе имал ќерка? Како тоа и Ебру и детето ќе умрат? :?:

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

За детето од Мемати малце покасно (15ина епизоди после од она на Полат со Ебру) тогаш и дадилката ќе ја утепаат, да го видиш хусну гревче ќе се утепа од плачење , а за Ебру и детето
    еве линк
    http://www.youtube.com/watch?v=-fk0oJN1MXQ&feature=player_embedded#at=27

Ебру и бебето се во колата само што ќе се породи ќе заминат вечерта од болницата а во колава нели има бомба...е така :( има време дотогаш, едно 2 недели сигурно ако ги кратат те 10ина епизоди ако не ги кратат

20. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Полат Алемдар сејс --- Која е Грција бе ? До вчера беше провинција :rofl: . Срамота е да ја нарекуваме непријател, одбивам да војувам со нив ... Колку пари треба да дадеме ...

Јас би додала да ги купиме сеа можеме :rofl: :rofl: :rofl: ...

Има некој информација дали ќе ја прекинат до Септември зошто од заутре ќе нема и онаа Солзи на есента ? :?: