1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Miss-Perfect, 5 мај 2010.

1. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Долина на волците (Kurtlar Vadisi) [А1]

Јас кога гледав колку што разбрав ќе умре само Ебру, а бебето некако ќе успеат да го извлечат од колата пред да експлодира бомбата.

Но,не сум сигурна :?:

2. ScoobyDoo

ScoobyDoo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5

Слушнав дека Полат доаѓа во сабота во Охрид...не е за сигурно па ако некој дознае нека пише ве молам :)

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Ама го крцна вчера оној Качкар хахахха бакни ми ја раката ако сакаш да не те убијам, алооо чекај бе, со кој правиш муабет ти? :D :D А Мемати, е лудница, како го замава тој со суровицата :D За Ќазим ептен жал ми падна, за греотка :(
    А искендер изгледа во понеделник ќе го бесат :)

4. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198

Полат беееееее..........Го сакаммммммммм,ама многу го сакам(станав како Заза) :D
    Стварно Ебру му е девојка???уф блазе си и!

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Ајде од септември, ама мувли се овие А1, шо ќе праам ја сеа цело лето? |( |( |(

6. COolgirL93

COolgirL93 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    12

Најзакон серија. Посебно интересни ми се Заза и Мемати хаха. Бидејќи сум од Охрид ќе ви пишам ако доаѓаат. Позз

На ScoobyDoo му/ѝ се допаѓа ова.
  7. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024

Најомилен лик дефинитивно Мемати :rock: кое држење, од, став, поглед, глас и целата негова комичност, немам зборови Мемати-закон! :D

8. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    58

Не можам да го поднесам тој филм, а тоа па што деца од 4-5 годишна возраст го гледаат и не само што го гледаат туку и го следат нивниот пример :x

9. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Абе па стварно го тупат овие од А1 ... |(
    Ќе почнат од Септември кога ќе почнат да фрчат испити ц,ц,ц :tmi:
    Инаку Полат како го зезнаа ... Ај како ќе ја решат и оваа работа ? ! :?: . Јас да бев на местото на Ебру ќе му кажев на мажот ми - Убиј гооооо за инат :devil: :rofl: од Искендер

Бедри сејс -Џевер овој не ме сака .... Вујче како може да не те сака тој што не те сака ќе умре . :lol:

10. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641

Преку глава ми е од ови волциве, значи не можам ништо асално да гледам на тв до 12 часот и истото важи и за викенд кога даваат репризи. Значи, колку не го сакав сега го мразам.
    И ако имате линк за спуштање на ДНВ Палестина што се емитуваше во кината дајте, ми ја потече главата татко ми...филмот па филмот...

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

Мене ми е преку глава од кењаторите како вас, што само најавата на реклама ја виделе и ништо повеќе а се отепаа од кењање за серијава !

И пушти си друга програма ако несакаш да го гледаш и крај на приказната, незнам шо ја тупите овде, гнасен бил филмот, ваков бил онаков бил, ајт таму, кабелските имаат преку 50 програми, пушти си шо сакаш и не туку ја тупи овде.

Од целава тема за серијата пола и више страни се кењање како не чини, како е гнасен, како децата шо се учеле бла бла бла.

Преку таквото !

На SunFlower94, Dgirlll, JuLleE и 2 други им се допаѓа ова.
  12. nikolika

nikolika Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    11

Во право е Офспринг, еве јас не ја гледам серијата ама и мене ме нервира ова децава лошо се учеле дрн дрн демек заради Долина на волците ни е упропастена младинава како да не... јас имам една роднина на детето не му дава да ја гледа серијава и јапонски цртани му забранува ама затоа го остава ноќе на фејсбук да виси до ниедно време (за понашањево на малиов да не ви зборам боље), не го окривувам ни фејсбукот толку зашо глупо е да се мисли дека она шо го гледаш на тв ќе ти влијае на психата ако претходно нешто и онака не било во ред со неа, ако немаш доволен IQ да расудуваш што е во ред а што не е, па во крајна линија и ако родителите не ти укажале кое понашање е нормално а кое не. И јас ко мала сум гледала филмови и серии со колење, убивање и шо знам јас таму, па не станав заради тоа манијакален убиец

13. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641

Ова е форум, место за дискусија и изразување на мислења. Јас само си го кажав мислењето за серијата, а тебе ако ти пречи не читај!!! Освен тоа, јас не реков дека децата на не знам што се учеле, и не ми е гајле кој од каде на што се учел, јас само си кажувам мислење.

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004

А да кажуваш онаму каде што те засега во ред? Како можам јас да одам да солам памет во Рецепти и да серам кога врска немам, во случајов како тебе? Доаѓате ќе се искењате на тема преку таквото веќе, ако не го гледаш не коментирај, ако не те интересира исто така не коментирај и ако не планираш да го гледаш, пак не коментирај. Исто како што мене не ме засегаат рецепти и не коментирам таму, како што не ме засегаат диети и не коментирам таму добро? Или да одам да им се искењам на женските онаму во диети а врска немам. Бог да чува |( |( |(

15. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587

Кај нас еден сендвичара (кафана) поима неам што е сега, ја преименуваа ''Долина на волците'' :lol:

16. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641

Ради маркетинг, сигурно!! Со оглед на популарноста на серијата ќе имаат работа! :D

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049

Абе им се може бе, нека имаат работа, тие барем знаат шо е добро. Ај ние да успееме да ги викнеме Енди Гарсија и Шерон Стоун у некој наш филм...ќе ни се изнасмеат у фаца. А иначе за децава шо учат, ептен беа арни пред волците па нешо сеа се шокираа да да како да не :D

Не ги осудувам кењаторите и ја кењав (не тука да се разбереме, ин ливе :D ) коа едино нешто шо го знаев за серијата беше дека ми ги расипуваше плановите за искачање со мм, ама коа се загледав, позабегана и од него станав, дури свекрвата почна да мрчи демек нешо на карактерот ми влијаело незз шо...не може да ми најде друга маана, па сеа тоа, ах беее само да се мрчело. :rofl:

18. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88

Серијава ми е екстра во почетокот не ја следев но после една изгледана епизода еноставно не можам да не ја гледам.А Полат ми е :inlove:

19. anonermous78

anonermous78 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    3

Искрено јас лично го немам гледано филмот, али тие што го гледаат "повеќето од машките" велат дека им се допаѓа. Не обожавам мн мн такви филмови, но смешно ми е кога гледам некои како се филмаат со сцени од филмот... хехех :rofl:

20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587

Хаха и да ти кажам дека има. Секоја вечер стриптизета, певачица :D
    Сори за оф топик :wasntme: