Vi 1kg belo vino stavas izrendan ren i go ostavas da odstoi od 1 do 2 nedeli. Posle toa pocnivas da pies po 1 mala caska na gladno sekoe sabajle se dodeka ne ja ispies celata tecnost. Citav mnogu komentari i mislenja mnogu sto go piele imale efekt
Полека се јавува болка во градите и стомакот се надевам нема да е циклусот.... Треба да ми дојде на 4ти.....
Не се разочарувај, само позитивно ќе биде. Потруди се да не мислиш, колку повеќе мислиме толку не идара повеќе на психата.
Isti slucaj kako i mojot a..a jas gi imam simtomite seuste...cesto spijam,utrinsko gadenje,zelba za odredena hrana....vrt9glavici..nz sto e ovaveke
Ke vidime doprva..neli mi docnese 6 dena a dobiv,ama mi traese 3 dena i nekako ni mn ni malku...sega ke cekame nareden ciklus da vidime sto ke bide
Zenski imam problem, menstroacijata mi dojde navreme me bolese i polovinata i stomakot no vejke 4ri dena ne krvaram obilno samo ednash napolniv cela vloska, napraviv test za bremenost ispadna negativen, krajot na juli mesec imav so partnerot seks nezashtiten no toj ne svrshi vo mene nezz dali da napravam uste eden test oti predhodniot ne go napraviv so utrinska mokracha a mi se nema sluceno dosega vaka da nemam obilna menstroacija prvite dva dena.
Имам дилема.. Ми доцни 3 дена, тестот од аптека излезе негативен, имав ризичен однос ама испив и норлево... Е сега.. Зошто тестот со сода бикарбоба е позитивен односно жубори
Да дополнам.. Пред 2 денс испитував и Б хцг преку крв излезе 11 а референтна вредност пишуваше фека е 20. На мојот гинеколог му кажав по телефонреле дека не значи бременост ама за секој случај провери се по една недела пак.
Уште еден ден треба да Не добијам и од досада направив тест со сода и пенеше жубореше . Друг патт сум правела никогаш не жуборел и вистина не сум била бремена. Сега можно е да е точен тестот со содата?
Искрено, ниту еднаш од тие домашните не ми излегол позитивен... ни со паста, ни со сода, ни шеќер, сол, што беше... Стрпи се уште малку и направи си или од аптека, или бета... Ти посакувам бебе!