Обожавам да си чистам самс бидејќи мислам дека најдобро можам сама да си средам. Во Штип станот ми беше преголем и не можев да го чистам темелно, па еднаш месечно доаѓаше жена која правеше генералка и бев презадоволна.
Дали некој знае да препорача девојка за чување дете, и да помага низ дома за јадење, потсредување? За кратко ќе се породам, немам никаква помош, па би сакала поголемиот син да го припазува девојката и да помага низ дома нешто за јадење, да запегла бебешка облека.
Dali nekoj ima da mi preporaca zena za odrzuvanje na domot? Imam potreba od ednash mesecno generalno cistenje i nedelno odruzanje.
Ми треба жена за чистење стан од 80 квадрати. Женава што доаѓаше ја избркав сабајле бидејќи не ја биваше. Ми треба некој што сериозно си ја сфаќа работата, значи ќе исчисти како што треба прашина правосмукалка вц прозорци врати плакари. Би ја викала на 2 недели. Доколку има некој заинтересиран или познава жена за чистење нека каже.
Те цитирам зошто еве пиша дека си имала до денес жена за чистење. Колку обично им се плаќа? Јас не постигнувам да исчистам се, ми треба од време на време жена.
И плаќав 1.500 доаѓаше секоја втора недела. Муабетот ми беше за тековно одржување бидејки ја не постигнувам а и не сакам да се замарам кога сум слободна. Али како што кажав жената не ја биваше и давав шанси за на крај сабајле коа изреагирав на што сакам да обрне внимание да писка увреѓена како сум и се мешала во работата си знаела она како треба. Е па да знаеше немаше да реагирам.
Некој ако знае жена за чистење нека ми пише. Би ја викала на неколку месеци за генералка со врати/прозори.
Здраво. Ве молам да ми препорачате жена за чистење за Скопје, ама од некоја која што сте навистина задоволни бидејќи е навистина тешко да се најде некој што си ја знае и врши работата како што треба..
Барам жена за чистење да доаѓа еднаш во неделата. Населба: Аеродром. Ако имате препорака слободно пишете ми во лп.
Препорака и број од жена за чистење два пати месечно за дома Скопје? Ама да сте навистина задоволни. Фала
Уште не, се јавив на неколку, занес со цени. Знам дека е се поскапено, ама 3000 за 60 квадрати не иде....