И тоа многу, мојов како логораш се направил Им падна зимското крзно, кое само по себе тежи, а на топло време имаат намален апетит.
На Facebook има многу, во сите бои, во групата на Анима Мунди, Миленичиња-улични и домашни 2016, Глас за безгласните-срце за животните, Вдоми миленик, Milenicinja и други.
И тука да си прашам, какви ампули против болви користите, кои се најефикасни и од каде можам да ги купам? И начин на ставање, нешто било што поопширно? Глава не можиме да крениме од болви, нонстоп го чистам ама пак фаќа. Нешто ми треба што барем два месеци ќе има дејство, да здивниме малку.
Frontline Combo, и против болви и против крлежи е. Се накапува на тилот, за да не може да се излиже. Мора да внимаваш да не е тазе бањата мачката, а и да не се намокри 2-3 дена. Мојов мачор е раат веќе една година, а цело време е надвор и во контакт со улични и комшиски мачки. @christinnn , да дополнам, за да биде заштитена мачката мора да се става нова ампула на 6-8 недели.
Ј Јас на моето му купив каишка од Алиекспрес и нема ништо. Само не треба да се топи никако , ќе го изгуби дејството.
@WildMk , види ги лепотаниве: Спојлер Перо 075/458-089 или овие Спојлер Веда 076/272-775 еве уште едни Спојлер Жанета 078/420-644 или ова Спојлер Николина 075/243-927
@WildMk Еве уште едно Спојлер 077/657-306 еве пет Спојлер Гордана 075/488-974 и така натаму, ти само кажи боја јас ќе гледам. Ако се одлучите за некое и кума може да бидам
Веќе си одбра госпожа, се чувме со едни... Утре ќе одиме да се запознаеме со мацул-прцул Би ти рекла да бидеш кума, ама не знам како ќе реагира царицава Уште еднаш, фала ти многу за трудот. Ти благодарам до небо и назад
Јас сум многу задоволна од чешелов од Џамбо 120 денари е. Гледав и по пет шопови ама се многу поскапи (500-750 денари). Што е најинтересно, мислев дека нема да сака да го чешлам ама господинов ужива, си лежи и дури и задремува .
Сакам да купам british short hair cat само не знам кој ги набавува и каде да се обратам. Да не имате информација некој што продава расни мачки ако може да споделите? Јас најдов само еден оглас на реклама 5 сп ваква раса и сите мачиња се продадени...
Итно ми треба помош! Мачката се породи порано од што требаше и маченцето е ептен малечко, скоро и да нема влакна само кожа е и уште не му е доволно развиено лицето. Ама сепак диши сега за сега, дали има шанса да преживее и што можам да направам во врска со тоа?