Драган Вучиќ се бута по телевизии, а нема везе од водење емисии и квалитетна програма. Со неговите глупости узурпира термини кои можат многу попаметно да се искористат. Апсурд е да се споредува Драган Вучиќ (лупам зелени и сам си се смеам) со американскиот претседател, ти се молам.
Како на пример за турски серии? Се знае на канал 5 ако не е драган вучич ќе биде некоја турска серија.
Абе чоекот си праи пари, мене искрено колку ме боли глава од прости и необразовани луѓе кои одат таму, толку ми е и интересен некогаш. Ако не ти се допаѓа едноставно смени канал, тоа дека на местото на вучич може да се вметне нешто паметно, мало морген.
Зошто да не можело да се вметне нешто паметно на местото на Драган Вучиќ? Ти си се помирила со тоа што Канал 5 пушта глупости, и мислиш цела вечност треба така да остане. А јас менувам канал штом ја видам таа идиотска емисија, don't worry Да, темава е за Доналд Трамп инаку, и не ме цитирајте веќе за тупиот Вучиќ, не го начнав јас тој муабет.
Људи ај ве молам не ми го вреѓајте Драган. Треба да ја запознаеш публиката за да знаеш што да и понудиш. Па сеа видете дали Драган не чини или народот што го гледа. И јас го гледам за истражување ми е Да процениш колку натпреварувачите во емисијата вообичаено не знаат ништо освен песните на Цеца За лицето Д.Т...циркус.
Доналд Трамп си вреди сам за себе и за САД, нас ништо не не’ тангира тоа. Добар дел од нашите граѓани се прерадуваа кога Трамп ја презема претседателската функција, демек ќе било подобро и за нашата земја, ама дефинитивно нема ништо од тоа. Си играат со Мк како сакаат.
Искрено, нас треба да не погоди еден метеор, или астероид, сеедно, да не сотре и више никад бел ден да не видиме. И уште ќе серат пиоле теории на заговор биле, а секој ден бебиња и деца и возрасни се силуваат и убиваат. Али најлесно е да не знаеш , да не те интересира, и да не ти е гајле. Само да не дојде на твоја врата.
Што е најтрагично, документиве постојат во јавност одамна. Тек сега се trending на твитер, откако неофицијален акаунт на Анонимус ги сподели. Катастрофа.
Ја знаев дека се познаваат, и дека овој Жутоклунецов негира дека се познавале со Епстеин, и дека е тужен за силување, и он и Епстин, али дека заедно, е ова прв пут слушам. Исто и Бил Клинтон има идено кај Епстин, и Хилари, иако и двајцата имаат негирано. И Клинтон е тужен за силување, каде Хилари го има брането. Да не зборам дека и за неа има муабети дека тужби се заташкани за силување на девојчиња. Исто и Обама има идено кај Епстеин, и го имаше у Пицагејт. А и ништо чудно Трамп и Иванка да ја има злоставувано, тоа нормално е кај нив, и плус какви сексуални коментари има изјавувано за неа. Тоа све се исти гомна, све тоа треба да се стрела. И се ова се крие оти и да дознаеш и да објавиш, ќе умреш у несреќа или слично, како и многу жртви и сведоци, и новинари. Затоа пиштолот и чао.
Најлош политичар за сва времена... Во една емисија гледам и се пушта на ќеркаму ејј која болест, провокација за силувачите кои си ги силуваат децата, ветер во грб им дава на американските конзервативци и примитивци незнам зошто сака Америка да ја врне години, години наназад мислам дека и во одреден дел во Америка абортусот е забранет
Не бе. Ама засега е подобар претседател и неговата администрација појќе му одговара на светот од претходниците шо извезуваа војни и осиромашен ураниум.