Кај мене на фб, има пост во кој се вели дека се на пат за Скопје,и се бара кој може да донира 3000 е и три авионски карти за Турција.Во Турција докторите се во спремност и го чекаат,имаат напишано и бр од мајката Живка 078256887.Тоа е последно што го прочитав од постот кој се споделува на фб.
Дониравме и јас и мм, 100ден за нас се ништо.. ајде сите да донираат, греота е за 3000 евра да изгубиме волку младо мило дете! http://www.emagazin.mk/vesti/vest/4...-se-operira-vo-turcija-nedostasuvaat-фinansii
Само што прочитав дека за Турција анонимен дарител обезбедил средства,а авионски карти биле обезбедени од Деспина Величковска,тоа последно на фб.Утре летале за Турција,но донации макар и тел. по 100 ден,можело уште ради натамошно лекување.Дај Боже нека е се во ред,тоа од срце го посакувам за детенцето.
После донацијата и анонимниот кој донира 3000 е што фалеа Игор замина за Турција уште утредента сабајлето Од таму е прегледан и кажано е дека е веке касно да го вратат детето дома Моментално лежи во Систина и е на апарати и во кома Само чудо може да се деси и да го спаси ова момче а ние веруваме во чуда и ке се молиме за негово оздравување
Дечки детенцево почина објавено е на Фб да се помогне колку се може за мајката и за погребот незнам да ставам линк ама еве преку фотографии кој колку може нека помогне. Име и презиме: Zivka Gelenceva Број на трансакциска: 210501614445739 Тутунска банка
Оф бе, аман, има ли ред некаков таму горе? Многу жално бог да го прости. Толку многу млади животи згаснаа...
Оффф штета,бев во комуникација со мајката на Игор,изнамачена женичка,Господ да и даде сила.А Игорче ке остане херој,нека Бог му даде мир на небото