Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Донираме средства за оние на кои им се потребни

Дискусија во 'Хуманитарни акции' започната од Offspring, 30 мај 2011.

1. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    ^
    Може ли да објасните, како успеавте во истата вечер да се зачлените на форумов, да ја исконтактирате жената која е и од кој град е, оти гледам јавно нема оставено податоци за тоа при апелот а и потоа, па да и најдете работа, да и ја понудите и јавно да ја искарате оти нема одговорено веднаш, истата вечер на пораката?

Не за друго, туку за да не личи како Џекел и Хајд сценарио работава.

Предупредување за некој член кој е анонимен не врши голема работа инаку. Форумов плива со двојни, тројни профили, за жал. Јас би повикала доколку некој забележи преварант, да побара од модераторите добар бан на ип адреса оти генералии туѓи не е дозволено за објавување, и покрај тоа што превара за пари е противзаконска.

На Zorica76 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. bubamara77

bubamara77 Нов член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    7
    @imelda kas slucajno otvoriv forumot i procitav za nejziniot apel za pomos no toa ne bese vcera tuku nekade vo oktomvri i deka otvarav restoran mi bea potrebni rabotnicki i pravo se registrirav i i pisav togas, prvo ne mi odgovori pa ja tagnav na forum i mi odgovori odma i ponudiv rabota vo restoranot vo kujna ili dokolku znae italijanski ili angliski moze i vo firma, mi rece neznae stranski nieden a za restoranot ne i izgleda odgovarase iako po moe najlesno ke i bese tamu i barem i jadenje ke mozese da si nosi doma za nea i za maz i deka mi rece bebe imala inaku ne bi mi smetalo ni za nego no ne i odgovarase mi pisa vo butik rabotela i kancelarija i da ne ja prijavuvam zaradi toa sto spomnav pogore, no imam mnogu prijatelki i poznati [a spomnav i edna moja prijatelka se soglasi da ja vraboti vo prodavnica. i kazav fb od prijatelkata i tolku clenkata iscezna i vrtev na brojot sto mi dade ne mi odgovara a ime rekovte zabraneto e javno da se kaze zatoa nema ni da go kazam, nemozam sega na dolgo da objasnuvam ne sum momentalno vo mk. no po moe lazese prvo mi pisa mnogu srekna bi bila koga bi rabotela i bi si bila samostojna za koga ke i najdes rabota da ja snema, a toa ne e vo red.

На SuperGirl24, imelda, Zorica76 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.439
    Допаѓања:
    96.496
    Ајде девојки имаме уште еден живот за спасување! Кој е во можност нека донира!

12196132_526590127497765_7113718376022547798_n.jpg

http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=83088 на линков има и број за донација

070 143 108

На MilaP и purple..m им се допаѓа ова.
  4. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.743
    ^ Баш сакав и јас да го постирам истото. Ајде луѓенца, да му помогнеме да оваа момче да порасне во здраво и живо мажуле! :)

На Emy867 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Zorica76

Zorica76 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    24
    Do site clenki na forumov.. Dokolku imate garderoba koja ne ja nosite... Pred se potrebni mi se cizmi(br. 38)konduri, farmerki(velicina nez.no obem na struk e 35sm)nekoja bluza i jakna(M ili L) inaku od Kumanovo sum.. Kontakt vo lp.. Ova mi e najpotrebno bidejki nemam zemeno nisto moe od kaj bivsiot maz... No i bilo sto drugo e dobredojdeno..!

6. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    Пробав да донирам за детенцево што е во турција но телефонскиот број не постои, може некој да ми каже дали има др број?

7. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.743
    @macovska Како што знам, засега донации можат да се вршат само на горе наведениот број од t-mobile. Вие веројатно имате број од друг оператор, па поради тоа не можете да донирате.
    Ако отворат броеви и од другите оператори, ќе ги постирам тука. :)

8. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    баш ти фала коа ќе има пиши :)

На purple..m му/ѝ се допаѓа ова.
  9. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.743
    Луѓенца, еве броеви за донации и од Vip и One :)

075 143 550 One
    077 143 222 Vip

На blueberry93 и MilaP им се допаѓа ова.
  10. moneni

moneni Активен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    16
    ti da ne me hranis pa sum ziveela na tug grb a? kako ne ti e sram da se tracaris po sajtov jas deteto nemozam naulica da go ostavam pa da rabotam ti mi ponudi rabota jas prifativ jas treba da go zapisam vo gradinka deteto pa da pocnam narabota ti trebase da pocekas a ne da se tracaris po sajtov da vregas odma, kade ima gradinka od denes za utre da mi go primat deteto a?
    kako be taka se nudis ko bozem da pomognes i odma mislis deka otuka imas pravo da vregas
    a ko da bozem kojznae kakva rabota mi najde za 7000 ima rabota kolku sakas da mi najdese nekoja rabota platena dobro pa aj da recec ama za 7000 cel mesec i plus prifativ ajde da ne te odbijam sto se ponudi ama bre ti da vregas tuka ne mi treba nisto od takva dvolicna osoba kako tebe uste odma te primetiv ama aj prekutev na prvata navreda uste javno ti da objasnuvas ,, vi pisav poraka zosto ne mi odgovarate ili ne vi se raboti" i toa istiot den cekaj bre malku jas ne visam na internet ke vidam ke vi odgovoram a ne odma vie so kavgi navredi sramota, prosjacka sum bila a sto isprosiv od kaj vas pa sum bila prosjacka pari,zlato,partali za nosenje sto sum ti pobarala jas tebe? nisto nikogas nitu sum ti pobarala nitu si mi dala
    kirija,struja,voda 150 evra, kade sredstva za higiena, hrana plus bolnicki trosoci cesto lezime so deteto vo bolnica, znaci ne sedam so skrsteni race no ne stiga ne e dovolno ni priblizno dovolno
    koga bara nekoj pomos znaci stvarno da pomognes ako mozes ako nemozes ne se nudi

11. moneni

moneni Активен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    16

12. moneni

moneni Активен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    16
    vidi da ti kazam nesto mene rabotata vo prodavnica nema da me osmostoi jas nemam sopstven dom taa plata ne e dovolna ni za kirija i smetki dete vo gradinka a ne pa za zivot ti toa treba da go znaes ako vistinski sakase da pomognes ti ostaviv broj ke se javese ke dojdese kaj mene doma da vidis kako ziveam so sto se se soocuvam sto mi se slucuva a ne vaka znaci tebe ustvari ti trebalo rabotnici ne deka tolku si sakala da pomognes
    jas nemam internet za tolku cesto da se uklucuvam zatoa i ti ostaviv telefonski broj no ne e vistina deka si mi vrtela ne mi svrte nitu ednas i sama toa go znaes da bev lazga kako sto si pisala deka sum lazela nemase da ti ostavam jas tebe telefonski broj licni podatoci ti kazav se i kaj sum ucela kaj sum rabotela nemoj molimte taka

13. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2014
    Пораки:
    2.076
    Допаѓања:
    34.460
    Доколку сте во можност, помогнете!!!
    12274365_924855324274456_9011565005295583416_n.jpg

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  14. bubamara77

bubamara77 Нов член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    7
    @moneni zosto lazes eve javno ti se obrakam kopiraj ja porakata so slika i objavi ja kade sum ti pisala deka platata ke ti bide 7000 den? jas ti dadov link od fb na moja prijatelka koja ke te vrabotese pa soo nea da se dogovoris , jas nikakva plata ne sum spomnala! vtora rabota da ne sakas da te stavam direktorka a neznaes nitu eden stranski jazik nitu soodvetno obrazovanie, mi kaza sto si rabotela i sto imas zavrseno no sto ti ocekuvas so toa obrazovanie , ti najdov soodvetna rabota koja ti ja odbi a i mi pisa deka si spremna odma da pocnes so rabota nikogas ne spomna za deteto iako te prasav, kolku pati ti se javiv a ti nitu ednas ne mi odgovori na brojot sto mi dade? jas da ti doagam doma da vidam kade zivees i da te molam za da te vrabotam? izvini no mnogu sakas!
    i uste jas sum tracarela! zalam sto voopsto ti ponudiv pomos.
    objavi gi porakite da ne gi objavam jas pa ke vidime koj laze ako e dozvoleno javno da se objavat no nikade jas nisto niedni tvoi podatoci javno ne objaviv i neznam sto voopsto sakas!
    so sreka neka ti e nema da mi unistis odmorot, jas nema sto da krijam no ti kries mnogu raboti i lazes!

15. auroraa

auroraa Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    843
  16. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2014
    Пораки:
    2.076
    Допаѓања:
    34.460
    Побарај ја на фб, оти ова го видов на фб од пријатели што го споделиле.

17. moneni

moneni Активен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    16
  18. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    797
    Ајде пријатели, кој колку може.

На blueberry93 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mimi****

mimi**** Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2015
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    3.636
    Ima li telefonski broevi za donacija?

20. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    797
    Јас само ова го видов, така што најверојатно нема броеви, туку само сметка во Комерцијална.