Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дофрлување на улица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од prettygirl, 27 ноември 2009.

1. Lordi

Lordi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    7
    ми се има случено повеќе пати тоа.
    секогаш ги игнорирам,ама на двапати премногу ме изнервираа.
    Одиме цело друштво,лето беше и јас у кратки бели панталони и сеа нормално дека ќе ми се одбележуваат гаќите ( бели ми беа ) и еден од таму дофрла : е види ја бе танга носат. и јас неможев да се воздржам и му вратив со среден прст и му кажав да научи што е тоа танга и кога се носи.
    Втор случај многу постар од нас,јас и другарка и нешто види ги какви се згодни нешто и јас реков педофил и си продолжив ..
    :x

2. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Нема девојка на која и се нема случено,но јас мислев само кај нас го има тоа,верувајте дофрлувањата на западот се усте почести,нема ден да минам по улица на работа а да не слуснам ооооо беееелааааа |( или да се глупираат кога чекам ред кафе да купам обавезно има некоја будала која ќе искоментира и ќе ми се обрати во стилот девојко од каде си еееј хааа хуууу глупости :fubar: но сфатив и они си прават да им биде интересен денот и знам дека после мене ќе застане и друго девојче да си купува кафе па и нејзе истата приказна... само игнор и насмевни се во себе мал комплимент и покрај самоувереноста не смета,но дофрлувања како сто ги има кај нас демек еее види ја ваа бе еее јака пи**а или свиркање мозам само да казам оуу мај гад какви кретени има зар има девојки кои се палат на тие фори :x

3. Ket.Rin

Ket.Rin Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    970
    Ова најчесто се случува од нашите драги сограѓани - Албанците, ама има и Македонци, најчесто симнати од околните села во потрага по градски риби. Јас па не можам да ги игнорирам, обично ако се во кола ги пцујам и им покажувам среден прст, среќа уште ми се нема вратено некој :D

4. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    Најчесто од браќата цигани или така наречени гјупци.....нема полошо од нив негледат дали е дете,жена,маж дофрлуват со секакви погрдни зборови ако не му е денот...а најчесто немуе.....александар македонски е крив :D

5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Игнорирам. Не вракам на провокации, не се вртам на свирки, сите кои коментираат погласно одколку што треба за да се чуе, за мене се обични сељаци без трошка понашење и со голема количина на просточа во нив. :fubar:

6. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Не се случува многу често, но доволно за да ме изнервира.
    Сепак колку толку се воздржувам и ги игнорирам таквите идиоти затоа што ако почнам да се расправам ќе дојде до голема кавга и секако ништо нема да добијам со тоа. ;)
    Некогаш може само да се свртам и да добијат само еден прекорувачки поглед и да си продолжам по патот.

7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Да ви кажам пред некој ден ми се случи вакво нешто многу се безобрани малите деца :^) невоспитани јас ништо не им реков си продолжив само, па што да очеукавам какви родители такви дечишта КАТАСТРОФА :^) :^)

8. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Игноур. :) Цело време, некогаш и страв ме фаќа. Има наркомани у моја маала и кога се враќам од тренинг или од курс по англиски (стемнето кога е, 9-10 навечер. :/ ) обавезно нешто довикуваат, замараат, еднаш еден ме следеше до дома, па кога му се завртив, што к*р сакаш бе?! :^) Бев спремна коските да му ги скршам, ако беше постар од мене година две. Овој ме погледна зачудено се насмеа и се врати кај “бандата“. |(

9. antonina

antonina Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    809
    ххахах NOT :^)

10. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Ова ми е на мене, жив простотилук.
    Ми се случило неколку пати и само ги игнорирам, и морам да признаам дека многу непријатно се чувствувам во ваквите моменти. |(
    Многу невкусно од нивна страна!

Се случило ова дофрлување и свиркање да стане навистина непријатно...
    Тотално ниско и некултурно!!! :swear:

11. Xtinna12

Xtinna12 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    6
    Простаци немаат никаква култураа! :swear:
    Посебно малите деца ни малце култура немаат ама и срамота е тука поминуваат луѓе... јас на таквите не му обрнувам ни малце внимание се правам како ништо да не сум слушнала ме нервираат и едноставно не сакам да се расправам со нив! :swear: :envy:

12. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Ги има многу ама воопшто не обрнувам внимание на такви, искомплексирани особи се тоа кои не знаат како да пријдат на девојка.

Баш пред некој ден со другарка идевме до соседната зграда да ги прибереме останатите другарки и да викнеме такси од кај нив. Поминуваа едни дечки со кола, типично сељачки пуштена Цеца до даска и ни викаат до каде сте да ве префрлиме ние да се подружиме.
    Ние ништо не им возвративме и овие викаат пуши ку*ац :puke: Јас на тоа само му реков, прво би ми бил потребен микроскоп да го најдам. :angel:

На Rosewood и howdoyoudo им се допаѓа ова.
  13. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    За жал ретко кога успевам да не им вратам со пцовка или среден прст што нив секако повише ги дига. Али па некад и не очекуваат и остануваат запрепастени. Али факт е дека ги има на секој чекор и 99% се шиптари и што е најсмешно кога се сами не смеат да писнат, а кога се група се силат.

14. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    е да, не е многу интересно некој да ти дофрлува, некој непознат...но сепак најубаво е да си се гордееш до комплименот и само да игнорираш

15. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Мразам да дофрлувам по улица... Кога некој ми дофрлува Игнорирам, не се спуштам на негово ниво NIKOGASH! :)

16. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Не му обрнувам внимание... Простаци и сељаци :envy: Не знат друг начин да дојдат да ти се приближат, па ај ќе викат на улица... Секогаш се прам како ништо да не сум слушнала, ама ич рецка не му мавам :lol:

17. twilight123

twilight123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    498
    јас еднашка си поминувам и едни двајца почнаа да ми праат цилуфки така и ја малце се исплашив и убрзав накај дома.

18. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.365
    Допаѓања:
    3.698
    Бидејќи живеам во такво место многу често ми се случува некој да ми дофрла но веќе сум навикната и не обрнувам внимание.. Некој ако каже нешо што ќе ме изнервира или пак јас сум нешто изнервирана знам да се свртам и да му "поздравам" се по список..

Но, често знам да се насмеам бидејќи некои трескаат глупости и дури и ми се смешни.. :)

19. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    автограми им делам ;)

20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Првите месеци од мојот студенски живот и шетаме со другар по улица, поминуваме покрај едно пазарче во центарот на Софија и некој од зад тезгите дофрли: „красавице!“.
    Мене ми прозвучи ко, „краставице!“ :( :D
    Подзастанав да ја најдам фацата, што ме вреѓа позади тоа патлиџаните, марулите, кромитчињата, па се свртев кoн другар ми да го прашам- зар на краставица личам?!
    (лееееј! |( )

Во сите други ситуации игнорирам, освен кога ми одговара да приметам. :D

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.