Dofrluvanjeto mi se slucuva SEKOGAS koga izleguvam nadvor bilo da e toa denje, noke, so ili bez drugarki :? i toa najcesto go pravat momcinja sto ne se od nasata vera i nasata nacionalnost a toa uzasno mnogu me nervira :evil: no ne sum takva prostacka da im se vrtam i da davam komentari na toa sto go pravat ednostavno si prodozuvam po patot iako vo mene pukam od nervoza ilent: tie momcinja se totalni seljaci i samo si ja pokazuvaat svojata glupost pozz
koga mi dofrluvaat ili svirkaat,ne obrnuvav vnimanie,gi ignoriram..nekogas znam i da se nasmeam pod mustak poso znaat da bidat stvarno smesni i glupavi bev kaj edna drugarka u gostivar na gosti ednas,e tamu stvarno dofrluvaat mnogu,po drugi gradovi ne sum zabelezala tolku..ideme so drugarka mi po ulica,i eden vika"lele so si ubava,odma cu te zimam za zena
Мразам дофрлувања, многу сакам да одам и да им се развикам на некултурните дофрлувачи но обично тоа го прават „чопоративно“ па не можам една спрема повеќе Ми се случи еднаш да му се развикам на еден постар чичко, или пак да им се завртам на деца-особено во периоди на ПМС-тогаш неконтролирано им одвраќам на сите што ме задеваат)
Мене ми се има десено истото, само со точак ops: помина еден дечко покрај мене пред неколку год и кога ми ја опали! дебилно е, не знаеш како да реагираш,додека се освестиш они веќе поминале! а за дофрлањето само IGNORE!
Јас речиси секогаш ги игнорирам ама некогаш знаат и да претераат.Е тогаш им враќам Досега најмногу им имам вратено на постари мажи.Нз како не им е срам,имаат ќерки колку мене,а ми дофрлуваат убавице ајде со мене и нз што др Во вакви случаи им викам ТРГНИ МИ СЕ ОД ПРЕД ОЧИ ПЕДОФИЛИШТЕ ГЛУПАВО .Неколку пати ме имаат фатено за задник и тоа секогаш помали деца претежно ромчиња и додека се свртам јас додека реагирам тој веќе ми мафта некаде од далечините
Пред некое време поодамна поминувавме улица со една другарка фатени за рака( девојчето имаше уплав пошто ја удри кола) И еден старец на точак почна да ни дофрла еее девојчиња најдете си соба и секакви други вулгарности што не се за пишување. Од тогаш веќе не сме се фатиле за рака и и помина уплавот Какви се не идиоти има по улиците ееее
Тоа една од работите кои најмногу ми сметаат и ме вадат од кожа. Ми се случило и да се изнаразвикам зошто навистина ме изнервирале. Најмногу ми смета кога дофрлуваат работниците што работат по зградиве. Тие ми се чини дека се најлоши. Не дека другиве се подобри. Ама кога ќе видиш навистина има многу некултурни луѓе и ние не им можеме ама баш ништо.
Најниско,најпоножувачко и најглупаво машко однесување.И секаде го има ама јас знам да си бидам и вулгарна на некој апла што е,карам викам вреѓам :twisted: Ами така де,стари магарина на девојчиња...па и млади нека се не е убаво!
Хахаха мнугу пати ми се има слуцено да ми дофли некој несто или јас пак да дофрлам.Бидејќи во моето училиште учат и албанци кое не го познаваат доволно јазикот и секогаш нешто дофрлаат и тоа некој зборови да се изнасмееш, и воопшто јас не им обврнувам внимание ама другарка ми секогаш во конфликти влегува со нив се сеќава си одевме од нашкола и еден идиот и вика Срце многу убав си и праќа бакнежи таа целата изнервирана му вика јас можеби УБАВ сум ама ти Многу прост си и тој и враќа ТИ СИ МОР ПРОСТ
Абе ја викам некои машки со тоа дофрлување се однесуваат како никогаш во живот да не виделе женско,свашта има по светов...
Елена ме изнасмеа А еднаш кога си одевме од на школа, се работеше на една куќа и работнициве не пикираа од далеку И си поминуваме ние (јас со другарките) и пее едниов: „Битола..... (и веднаш друга песна) Како мала те заљубиииив!!" Абе какво смеење падна...
Одиме низ кејот на Охрид и другарака ми занесена нешто си пееше некоја песна од Слаткар и еден и вика зарем ти личам на куртон и оваа целата сериозна му вика па и личиш на куртон хахаха пустиот човек ко се поцрвени и си замина хахаха
Ич не им обрнувам внимание на тие што дофрлаат од страна, ги игнорирам, а на свиркање не се ни вртам, (она ги дрма сите кога оди по патот)
А зашто изведувате дека не би годи тоа кога ви свиркаат .И те како ви годи.И мене ми имаат свиркано жени(не дека сум убав) па ми било убаво.
Па зошто е ниско кога некој ти свири а ти се вртиш, Бојфромтаун мене не ми годи кога некој ми свирка, повеќе ми годи кога ќе добијам некој убав коментар од некој што ми значи. пс зш викаш дека неси убав, ако ти свиркале има нешто тука
И незначи дека на некоја девојка ако и свират дека е убава туку поразголена и на тие фори сите девојки фаќаат денеска со разголеност,а не дека се нешто убави.
Донекаде е така , ама секогаш сум пристојно облечена и несеразголувам мн мн ко некои што знаат да претераат па ми имаат свирнато Инаку полесните девојки се вртат на свиркање