Дофрлување на улица

Discussion in 'Општи дискусии' started by prettygirl, Nov 27, 2009.

1. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Dofrluvanjeto mi se slucuva SEKOGAS koga izleguvam nadvor :( bilo da e toa denje, noke, so ili bez drugarki :? i toa najcesto go pravat momcinja sto ne se od nasata vera i nasata nacionalnost a toa uzasno mnogu me nervira :evil: no ne sum takva prostacka da im se vrtam i da davam komentari na toa sto go pravat :) ednostavno si prodozuvam po patot iako vo mene pukam od nervoza :worried:ilent: tie momcinja se totalni seljaci i samo si ja pokazuvaat svojata glupost :D pozz

Lolo5 likes this.
  2. tanja6

tanja6 Популарен член

koga mi dofrluvaat ili svirkaat,ne obrnuvav vnimanie,gi ignoriram..nekogas znam i da se nasmeam pod mustak poso znaat da bidat stvarno smesni i glupavi :D bev kaj edna drugarka u gostivar na gosti ednas,e tamu stvarno dofrluvaat mnogu,po drugi gradovi ne sum zabelezala tolku..ideme so drugarka mi po ulica,i eden vika"lele so si ubava,odma cu te zimam za zena :lol: :lol: :lol:

Lolo5 likes this.
  3. ss80

ss80 Истакнат член

Мразам дофрлувања, многу сакам да одам и да им се развикам на некултурните дофрлувачи но обично тоа го прават „чопоративно“ па не можам една спрема повеќе:) Ми се случи еднаш да му се развикам на еден постар чичко, или пак да им се завртам на деца-особено во периоди на ПМС-тогаш неконтролирано им одвраќам на сите што ме задеваат:))

Lolo5 likes this.
  4. puflaa

puflaa Истакнат член

Мене ми се има десено истото, само со точак :oops: помина еден дечко покрај мене пред неколку год и кога ми ја опали! дебилно е, не знаеш како да реагираш,додека се освестиш они веќе поминале! а за дофрлањето само IGNORE!

Lolo5 likes this.
  5. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Јас речиси секогаш ги игнорирам ама некогаш знаат и да претераат.Е тогаш им враќам :D Досега најмногу им имам вратено на постари мажи.Нз како не им е срам,имаат ќерки колку мене,а ми дофрлуваат убавице ајде со мене и нз што др :x Во вакви случаи им викам ТРГНИ МИ СЕ ОД ПРЕД ОЧИ ПЕДОФИЛИШТЕ ГЛУПАВО :D .Неколку пати ме имаат фатено за задник и тоа секогаш помали деца претежно ромчиња :x и додека се свртам јас додека реагирам тој веќе ми мафта некаде од далечините :x

Lolo5 likes this.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Пред некое време поодамна поминувавме улица со една другарка фатени за рака( девојчето имаше уплав пошто ја удри кола) И еден старец на точак почна да ни дофрла еее девојчиња најдете си соба и секакви други вулгарности што не се за пишување. Од тогаш веќе не сме се фатиле за рака и и помина уплавот :lol: Какви се не идиоти има по улиците ееее

Lolo5 likes this.
  7. faca

faca Истакнат член

Тоа една од работите кои најмногу ми сметаат и ме вадат од кожа. Ми се случило и да се изнаразвикам зошто навистина ме изнервирале. Најмногу ми смета кога дофрлуваат работниците што работат по зградиве. Тие ми се чини дека се најлоши. Не дека другиве се подобри. Ама кога ќе видиш навистина има многу некултурни луѓе и ние не им можеме ама баш ништо.

Lolo5 likes this.
  8. kate21

kate21 Популарен член

Најниско,најпоножувачко и најглупаво машко однесување.И секаде го има ама јас знам да си бидам и вулгарна на некој апла што е,карам викам вреѓам :twisted: Ами така де,стари магарина на девојчиња...па и млади нека се не е убаво!

Lolo5 likes this.
  9. elena005

elena005 Истакнат член

Хахаха мнугу пати ми се има слуцено да ми дофли некој несто или јас пак да дофрлам.Бидејќи во моето училиште учат и албанци кое не го познаваат доволно јазикот и секогаш нешто дофрлаат и тоа некој зборови да се изнасмееш, и воопшто јас не им обврнувам внимание ама другарка ми секогаш во конфликти влегува со нив се сеќава си одевме од нашкола и еден идиот и вика Срце многу убав си и праќа бакнежи таа целата изнервирана му вика јас можеби УБАВ сум ама ти Многу прост си и тој и враќа ТИ СИ МОР ПРОСТ :D :D :D

Lolo5 likes this.
  10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Абе ја викам некои машки со тоа дофрлување се однесуваат како никогаш во живот да не виделе женско,свашта има по светов...

Lolo5 likes this.
  11. Hipica

Hipica Форумски идол

:lol: :lol: :lol: Елена ме изнасмеа

А еднаш кога си одевме од на школа, се работеше на една куќа и работнициве не пикираа од далеку :lol: И си поминуваме ние (јас со другарките) и пее едниов: „Битола..... (и веднаш друга песна) Како мала те заљубиииив!!" :lol: :lol: Абе какво смеење падна...

Lolo5 likes this.
  12. elena005

elena005 Истакнат член

Одиме низ кејот на Охрид и другарака ми занесена нешто си пееше некоја песна од Слаткар и еден и вика зарем ти личам на куртон и оваа целата сериозна му вика па и личиш на куртон хахаха пустиот човек ко се поцрвени и си замина хахаха

Lolo5 likes this.
  13. Lux

Lux Форумски идол

Ич не им обрнувам внимание на тие што дофрлаат од страна, ги игнорирам, а на свиркање не се ни вртам, (она ги дрма сите кога оди по патот) :lol:

Lolo5 likes this.
  14. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

А зашто изведувате дека не би годи тоа кога ви свиркаат ;) .И те како ви годи.И мене ми имаат свиркано жени(не дека сум убав) па ми било убаво.

15. Lux

Lux Форумски идол

Па зошто е ниско кога некој ти свири а ти се вртиш, Бојфромтаун мене не ми годи кога некој ми свирка, повеќе ми годи кога ќе добијам некој убав коментар од некој што ми значи.
    пс зш викаш дека неси убав, ако ти свиркале има нешто тука ;)

Lolo5 likes this.
  16. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Јас не кажав дека не сум убав туку несакав да испадне ко фалење али имаат свирено пар пути.

17. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

И незначи дека на некоја девојка ако и свират дека е убава ;) туку поразголена и на тие фори сите девојки фаќаат денеска со разголеност,а не дека се нешто убави.

18. Lux

Lux Форумски идол

:) Донекаде е така , ама секогаш сум пристојно облечена и несеразголувам мн мн ко некои што знаат да претераат па ми имаат свирнато ;) Инаку полесните девојки се вртат на свиркање

19. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Какви се тие полесни и потешки девојки?Мислиш дебели и слаби ;) :lol:

20. Lux

Lux Форумски идол

:lol: :lol: :lol: :rofl:
    Полесните тие што се разголуваат по многу, а ги има и слаби и дебели ама тука се некаде