Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дофрлување на улица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од prettygirl, 27 ноември 2009.

1. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Најдосадни се оние што работат на згради.......бооо...се нема дерман од нив....цццц манијаци :devil:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Superiska

Superiska Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    33
    Vie treba da se gordeete stom nekoj ve zabelezuva.toa e top:D

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Значи јас треба да се гордеам ако некој ми вика да те е*ам во газ? Да беше женско ќе мислеше поинаку.

4. Superiska

Superiska Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    33
    Ne zboram jas za takvi vulgarnosti,nego za svirkanje,a i toa da ti kaze toa znaci deka imas ubav zadnik,vo red takvite ignoriraj gi.site ne si isti.neli?

5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Не ми пречи многу ако некој ми свирка. Ми пречи ако некој ми зборува вулгарно.

6. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    леле луѓе ова стана претеризам со ромите,насекаде се низ градот и постојано само кажуваат вулгарности,те факаат насекаде по телото-----страшно е веке ужас ;( :@ :o

7. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Ма не сакам ни да ми свиркаат :!: Има други начини ако сакаат да ми привлечат внимание.

8. Tamar4ence

Tamar4ence Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    хах еве на пример јас сум од Струга.....дофрлувањето на улица веќе ми стана секојдневие , тоа најчесто го прават албанците....човек неможе на рат да излезе или свиркаат или довикуваат, но јас ги игнорирм зошто ако им преречам нешто тешко мене немаат ни грам мозок....до тој степен е дојдено што некогаш се плашам да излезам сама, да се тресиш додека отидеш до местото каде што си договорена со другарката да се чекате страшноооо!!!
    како што си оминува времево се полошо и полошо е ....до таму ќе стигнат што ќе се плашиме да излеземе од дома!!! :devil: :( :devil:

9. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    76
    Молааам??? Како тоа те фаќаат насекаде по телото? Каде живееш ти, каде се случува тоа? СТРАШНО!!!

10. Tamar4ence

Tamar4ence Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    ауууууу ужас ненаев дека и до толку биле.... те фаќаат насекаде по телотооо !!!??? :o :o :o :o
    страшнооооо!!!

11. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    фино-лепо соберат се цела група по 10-15 и ако ти не се потргнеш тие одат право кон тебе и не се помрднуваат,и почнуваат да зборат некои вулгарности или ке те удрат по газот или ке се обидат од напред ужасссссссстрашно :tmi:

12. Wind

Wind Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2010
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    28
    ЛЕЛЕ катастофа еј!!!
    Баш вчера седам си чекам автобус, поминуваат двајца со комбе и едниот буквално го извади пола тело од прозорот и почна да свири леле каков срам ме изеде... После тоа чекам на пешачки да поминам и еден така постар човек, многу што се изненадив непријатно дека беше возач на “Наше Такси„ таков ги трга наочарите за сонце демек : да видам поубаво... катастрофа, народов ни е :^)

13. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    постојанао ама не им обрнувма внимание и обично кај и да идам има некое машко со мене така да ... :)

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ау бог да чува, ми се има случено 14 години кога имав. Отидов до трафиката да си купам гуми за џвакање и од таму продавачот... Леле девојче кој к*р те направи толку убава? :$ :$ Умрев од срамови, башка и дека мала бев...Никогаш повеќе не стапнав таму и плус му кажав на татко ми за тоа.
    Инаку, живеам близу касарната во Велес... Па можете да замислите што им се случува на војниците. УЖАС!!! Морам од таму да поминам за да отидам било каде. Немате поима девојки, дофрлуваат свашта, те меркаат од глава до пети, свиркаат. Срам ќе те фане и незгодно од другите минувачи по улицата. Свашта има!
    А дофрлувањето не е ништо повеќе туку говорење на сељакот во него. Јас обично им одвраќам затоа што неможам а да не го изнавреѓам дека е запечен и рандом ствари.

15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.578
    Допаѓања:
    201.785
    Обично игнорирам дофрлувања, како ништо да нема, ама последно кога ми се случи ова, ме фати страв. А сега беше, пред два дена, во четвртокот вечерта. Се враќав дома приквечер, уште неколку метри до дома имав, едни двајца со комбе што беа, почнаа пополека да возат покрај мене, и да ми дофрлуваат нешто, не ги разбрав, бидејќи албански ми збореа. Ги игнорирав, продолжив да одам, ама умирав од страв во себе. Не беше толку темно, имаше и други луѓе, и други автомобили, сепак бев преплашена. Среќа, стигнав дома безбедно. :whew:

16. The.Fame.Monster

The.Fame.Monster Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    32
    САМОолку мразам дофлувања а исто така и кога гласно се смеаааат само колку да се свртиш :@

17. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    Уффф.. тоа нешто најмногу ме нервира! И јас си реагирам хахаха, си викам на улица по нив затоа што такви работи стварно ме ужаснуваат :worried:. А ми се има случено многу пати, еднаш си стојам на автобуска, чекав автобус и мислам од секоја втора кола се свртеа и довикуваа глупосто |( Што народ ќе беа... :@

18. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Ми се има случено многу пати, на почетокот ми пречеше и се нервирав, но сега ставам ignore и готово. Не се замарам и не вреди да се расправам со секакви глупаци.

19. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116
    Најпростотилачко нешто што може машки да го праат. Да му е страв на женско да излезе и преку ден, само (без придружба), а камоли да облече сукња или фустанче... Цццц. Катастрофа! :swear: :fubar:

20. womaninwhite

womaninwhite Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    13
    Па секако дека ги игнорирам, да не треба да бидам поласкана, or something? :^)