Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дофрлување на улица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од prettygirl, 27 ноември 2009.

1. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116
    Баш денес се спремам за излегување и си викам, да го облечам ли кратково фустанче (што е до над колена, не е безобразно кратко), плаво, убаво, летно, тенко...? АМА, пак си викам-шетам сама, пешки, пола саат треба да одам, подобро не, за да не ме загледуваат и да не ми свиркаат. И поштено си облеков долга сукња, светло розе, тенка, таман. Не се деси пак? Значи само пи*ка да се имало, само тоа е доволно! Барем танга да носев, па да имаа за што да свиркаат. Крајно простојна бев. Малограѓанство право! :@

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.435
    Допаѓања:
    5.393
    хехехех денес сум се изнасмеала поминувам јас и стојат тројца машки. едниот им вика на другиве леле девочево е убаво исто како вас :lol: :lol: :lol: :lol:
    леле се прснав од смеење ....
    не се свртев да ги видам какви се али се запрашав за мојата убавина :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.701
    Допаѓања:
    8.774
    Последен пат кога бев во Скопје,во ГТЦ,еден дечко буквално почна да ме следи.Јас во една продавница тој по мене,јас по скали-тој по скали,и цело време ми мрмори нешто и ми се смешка така глупаво.Бог да чува,остај туку јас не сум навикната така да се понашаат кај нас во градот дури страв ме фати. :lol:

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Значи нема ден да не ми се случи нешто такво, секогаш ги игнорирам иако едвај се воздржувам да не ги испцујам или да им го покажам средниот прст ама не паѓам на такво ниво :@ денеска дури ќе загинев на пешачки кај железничка божее како ми се улетаа неколку машки у кола буквало за сантим ќе ми се залепа до негова и се убија од свирење проста маса. Лето е, треба ли да вријам у фармерки и блузи до колена, да неможе девојче фустанче кратко да облече! :devil:
    Исто ми се има десени во автобус, дечко да се лепи до мене и да ми покажуе сексуални нагодни (ОДВРАТНО) и на крај ме побара за жена ахахаххахах прснав од смеење!!!

Немора да значи дека разголените девојки се лесни, хммм лето е што треба да правиме, мантил да носам... сигурно и ти носиш кратки фустани преку ден во лето, па не мора да значи дека таквите девојки се лесни.

Тие свиркаат на секакви девојки, било да е убава било да не е нешто привлечна, на се што е женско свиркаат и дофрлуваат, дури и на жени во години, и како да ми ласка тоа свиркање, да летнам у облаци дека сум нешто wow!

5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Пред 2 години вадев биометриски пасош. Ми закажаа за сликање околу 8 и нешто. Одам јас по пат и еден дечко поминува покрај мене. Ми вика - да те е*ам во газ. Јас не му обрнав внимание и продолжив да одам. Бидејќи беше паднат системот за сликање, ми рекоа да дојдам да се сликам во 16 часот. Откако завршив со сликање, тргнав да одам накај една другарка. Свртев лево, од кај што е излезот во зградата кај што сликаат за лични документи. Еден дечко (беа двајца машки) почна да вика по мене - девојче, девојче. Јас се свртев и он ми вика - дали знаеш каде има овде к*рви? Јас му викам - незнам. Он ми вика - А ти, што си? Јас се свртев и си продолжив по патот. На таквите не им обрнувам внимание.

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    И мене вакво чудо во ГТЦ ми се има случено. Да не дежура типов? :lol: :lol: :lol:
    Абе јас ептен се разголувам... ама лесна сум прилично... ни 50 кила немам :D :D :D :D

7. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116
    Jas stvarno ne znam sto treba da pravime nie zenskite. Treba da se zabulime vo sred leto? Ama kolku i da se trudime da izgledame pristojno, pak se naogjaat takvi goveda sto dofrlaat, a na kraj nie pak sme krivi. Nie sekogas provocirame. Abe ajde, sto zboris? :@ :@ :@

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Еехеее, јас познавам еден, практично комшија ми е, има околу 27-8 години, кога и да ме види, застанува намерно ако е со колата, и само ах, ах, ах прави и се смее. Ова во што спаѓа? :^) :lol:

9. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    ...vo reklama..! :lol: ;)

10. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    E добро Марли фала, ама јас воопшто не мислев така. Има секакви манијаци па така да, кажав само пример!!! :x

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    мимс-89 очигледно не сме се разбрале, океј разголување секако дека нема мантил да се носи во лето, ама мислев она претерано разголување, ко ќе се наведнат гаќичките што им се гледаат или пак градите им ѕиркаат .мислев на вакво нешто, ова сигурно не би го носела(освен на плажа)
    [​IMG]? итн.итн...

12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Абе тии :) На плажа разголувај си се колку сакаш :D

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Хахахахаааа зар вака се шетаат низ град? Wow!

14. fairytale

fairytale Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    24
    Јас секогаш враќам. Понекогаш знам да се изнервирам многу и да немам влакна на јазикот апсолутно ич. Можеби не чини но ете... :) Таква сум..

15. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    Мислам дека е подобро да ги игнорираш,бидејќи со тоа што им враќаш се спушташ на нино ниво.
    позз

16. parisheroinstars

parisheroinstars Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    25
    Абе и ја им враќав до пред некое време.. ама страв ми е да не ме зачукаат.. :lol:

17. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    поселска работа од тоа мислам и дека нема баш .. толку подло е, што немат друга работа освен да префлааат .. на секој сигурно му се има случено, ама ваквите јас многу не ги ставам на срце .. они си ги знаат причините за дофрлувањето и јас си продолжува и едно добро ингнор :lol:

18. Tinna2

Tinna2 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    Ми се има случено и порано им враќав, но сега не толку зашо страв ми е.. :) хахаха :) :rofl:

19. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Оние што свиркаат и дофрлуваат на улица се болни луѓе.

20. JKathyy

JKathyy Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Јас само ги игнорирам ама многу ми се одвратни :puke: