Баш денес се спремам за излегување и си викам, да го облечам ли кратково фустанче (што е до над колена, не е безобразно кратко), плаво, убаво, летно, тенко...? АМА, пак си викам-шетам сама, пешки, пола саат треба да одам, подобро не, за да не ме загледуваат и да не ми свиркаат. И поштено си облеков долга сукња, светло розе, тенка, таман. Не се деси пак? Значи само пи*ка да се имало, само тоа е доволно! Барем танга да носев, па да имаа за што да свиркаат. Крајно простојна бев. Малограѓанство право!
хехехех денес сум се изнасмеала поминувам јас и стојат тројца машки. едниот им вика на другиве леле девочево е убаво исто како вас леле се прснав од смеење .... не се свртев да ги видам какви се али се запрашав за мојата убавина
Последен пат кога бев во Скопје,во ГТЦ,еден дечко буквално почна да ме следи.Јас во една продавница тој по мене,јас по скали-тој по скали,и цело време ми мрмори нешто и ми се смешка така глупаво.Бог да чува,остај туку јас не сум навикната така да се понашаат кај нас во градот дури страв ме фати.
Значи нема ден да не ми се случи нешто такво, секогаш ги игнорирам иако едвај се воздржувам да не ги испцујам или да им го покажам средниот прст ама не паѓам на такво ниво денеска дури ќе загинев на пешачки кај железничка божее како ми се улетаа неколку машки у кола буквало за сантим ќе ми се залепа до негова и се убија од свирење проста маса. Лето е, треба ли да вријам у фармерки и блузи до колена, да неможе девојче фустанче кратко да облече! Исто ми се има десени во автобус, дечко да се лепи до мене и да ми покажуе сексуални нагодни (ОДВРАТНО) и на крај ме побара за жена ахахаххахах прснав од смеење!!! Немора да значи дека разголените девојки се лесни, хммм лето е што треба да правиме, мантил да носам... сигурно и ти носиш кратки фустани преку ден во лето, па не мора да значи дека таквите девојки се лесни. Тие свиркаат на секакви девојки, било да е убава било да не е нешто привлечна, на се што е женско свиркаат и дофрлуваат, дури и на жени во години, и како да ми ласка тоа свиркање, да летнам у облаци дека сум нешто wow!
Пред 2 години вадев биометриски пасош. Ми закажаа за сликање околу 8 и нешто. Одам јас по пат и еден дечко поминува покрај мене. Ми вика - да те е*ам во газ. Јас не му обрнав внимание и продолжив да одам. Бидејќи беше паднат системот за сликање, ми рекоа да дојдам да се сликам во 16 часот. Откако завршив со сликање, тргнав да одам накај една другарка. Свртев лево, од кај што е излезот во зградата кај што сликаат за лични документи. Еден дечко (беа двајца машки) почна да вика по мене - девојче, девојче. Јас се свртев и он ми вика - дали знаеш каде има овде к*рви? Јас му викам - незнам. Он ми вика - А ти, што си? Јас се свртев и си продолжив по патот. На таквите не им обрнувам внимание.
И мене вакво чудо во ГТЦ ми се има случено. Да не дежура типов? Абе јас ептен се разголувам... ама лесна сум прилично... ни 50 кила немам
Jas stvarno ne znam sto treba da pravime nie zenskite. Treba da se zabulime vo sred leto? Ama kolku i da se trudime da izgledame pristojno, pak se naogjaat takvi goveda sto dofrlaat, a na kraj nie pak sme krivi. Nie sekogas provocirame. Abe ajde, sto zboris?
Еехеее, јас познавам еден, практично комшија ми е, има околу 27-8 години, кога и да ме види, застанува намерно ако е со колата, и само ах, ах, ах прави и се смее. Ова во што спаѓа?
E добро Марли фала, ама јас воопшто не мислев така. Има секакви манијаци па така да, кажав само пример!!!
мимс-89 очигледно не сме се разбрале, океј разголување секако дека нема мантил да се носи во лето, ама мислев она претерано разголување, ко ќе се наведнат гаќичките што им се гледаат или пак градите им ѕиркаат .мислев на вакво нешто, ова сигурно не би го носела(освен на плажа) ? итн.итн...
Јас секогаш враќам. Понекогаш знам да се изнервирам многу и да немам влакна на јазикот апсолутно ич. Можеби не чини но ете... Таква сум..
поселска работа од тоа мислам и дека нема баш .. толку подло е, што немат друга работа освен да префлааат .. на секој сигурно му се има случено, ама ваквите јас многу не ги ставам на срце .. они си ги знаат причините за дофрлувањето и јас си продолжува и едно добро ингнор