Форумџика на годината

Дофрлување на улица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од prettygirl, 27 ноември 2009.

1. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Луѓево се болни во мозокот. Ејјјјј старци на деца внуци што можат да им бидат дофрлуваат. Страшно ме нервираат вакви ситуации. Инаку јас сум многу плашлива така да во вакви ситуации ме фаќа паника, ги игнорирам и забрзувам, а понекогаш може и да потрчам и од страв срцето ќе ми излезе :D :D :D .

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Snegulkaa

Snegulkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    44
    Гами буквално иста сум и јас. :D Така постапувам.

3. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Ненормални педофилиштаааа :@ Од нив неможеш на раат да искочиш во град :doh: Се сеќавам кога бев 2 година средно со една другарка требаше да идеме да се шетаме.Беше ден и јас како што си идев некој од позади бааап ме шлапна по газ и јас уплашена да се свртам кога гледам тоа некој пензионер со бела коса на точак си се вози и уште се врти накај мене и ми се смешкаа :@ е тогаш мислам дека срцето ќе ми искочеше :worried: А сега веќе се расправам со таквите ретардирани будали на кои местото не им е да шетаат слободно по улици и да си ги брцаат рацете во гаќи :devil:

4. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Никакви свет ! Со тоа само си ја покажуваат нивната ''култура'' ! Ги мразам |(

5. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    ауууу, не да свиркаат!
    Јас сум таков тип на човек што не ќути, морам и јас да им кажам нешто со што ужасно ја нервирам другарка ми :D
    Ама еве пробувам да се смирам и не обрнувам внимание на таквите дофрлувања, напротив баш ми годат зашто со нешто сум оставила впечаток за да ме зборат!
    Ете така !!!!!
    Раснам :lol:

6. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Нешто што ужасно ме вади од такт...Простаци невидени, да се чудиш дури колку некултурни луѓе има на светов...А највеќе се нервирам, што, кога ќе свирнат со кола, се вртам затоа што мислам дека е татко ми или некој што ме познава, и само слушам едно дебилско: Што се вртиш?!?!?! ААААА збеснувам...Има многу примери ама не да не сакам да се сеќавам на нив...И подобро така...Ignore му е мајката, иако понекогаш не останувам рамнодушна, па или ќе му се развикам, или па ако ме мрзи да смислувам навреди, среден прст и готово! :punch:

7. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    :) го делам истото мислење

8. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    мразам кога некој се лигави по улица особено постари луѓе и не им обрнувам внимание си продолжувам по патот

9. ohoho

ohoho Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    100
    простаци невидени !!! Има многу вакви кај мене во маало,не се вртам,не им враќам на нивните коментари!!! Сепак тие се оние неиживеани типови,кои наместо да се социјализираат,да шетаат,да искачаат во град,тие седат пред локалната продавница и се натпреваруваат кој поголем фраер ќе испадне.Не мислам да се спуштам на нивно ниво кое е далеку под мојата граница за нормално однесување ;)

10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ехе колку пати свиркања, дофрлувања на сред улица и разни други чуда ми се имаат случено
    (не се замарам со нив, на ИГНОР) :lol:
    се секавам на еден манијак во друг град кога бев, па најверојатно беше Албанец и мајка и шајка му испратив каде што не треба :lol:

како што рече Хипи, владеење на јазици и јас би додала познавање на некоја боречка вештина
    (карате, аикидо) е решението :P

11. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Секојдневно и ова е нешто што ми е најсељачки и најмногу го мразам :@
    Порано во средно,со другарките знаевме да се расправаме со таквите а денес само игнор-никако спуштање на нивно ниво :!: Жално :| :| :|

12. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Останувам рамнодушна едноставо ги игнорирам а ако тоа е некој убав коментар дискретно ќе се насмеам ништо повеќе.

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Само ги игнорирам таквите и си продолжувам, а инаку многу ме нервираат и ме вадат од такт. За мене нема нешто посељачко од тоа. Простаци! :@

14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Често ми се случува, посебно бидејки навечер кога си одам покасно дома поминувам низ чаршија сама!
    И си слушам „здраво лепа“ „каде сама кукло?“ свиркање и сл. Ама никогаш не одговарам, не се вртам, рамнодушна сум! Ги игнорирам, пошто тоа и го заслужуваат!

15. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    игнор на ваквите ... и ова ми е една од најсељачки работи што ги прави некој

16. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16
    Најсељачкото нешто што постои.Никогаш не обрнувам внимание на таквите ни па на оние свирежи од коли ...толку просто е тоа и само некоја како нив би се свртела на такво нешто.
    Но мора да има и такви хехе

17. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Уффф попросто и поселско од ова нема дефинитвно, затоа на такви дофрлувања Игнор!

18. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Живеам во таква средина каде што често поминуваат aлбанци( да не ги наречам шиптари, да не се навреди некоја Феминка) кои се така недобро воспитани што немам зборови. Значи познавам и постојат многу aлбанци кои се добри, културни и воспитани.. Но овие, што да ти причам!
    Човек да му е страв да се враќа навечер сам(а увек е така) мора некој да ти свирне, да викне, а и не дај боже да застане..

Но има и македонци што го прават тоа, на пр. некои 18-19 годишни, неизбежно е :x

|( :Down: :Down:

19. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    се правам дека не слушнав ништо, наведната глава, сериозна фаца, и си го продолжувам патот.
    A Linn1, па штом и македонците, и албанците тоа го праваат, зошто мораш да направиш поделба?!

20. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Затоа што живеам со таква средина, каде што албанците најчесто го прават ова :)