Може да учествувам и јас немам малечко, ама обожавам Лино.Како мала само Чоколино и Џиџи бебе јадев .
Dali namirnicite vo kasickite Lino, se od organsko poteklo? Nesum kupuvala dosega, gi nemam procitano deklaraciite, pa nznam, no dosega bevme samo na doenje, i doprva zapocnuvame so voveduvanje na cvrsta hrana.
Морам да признаам дека јадев со лажичка од лино кокос кремот... Де кријав од синко да не ме види и тој така ќе прави Сите по дома имаме омилен.. Тато го сака обичниот крем, синко само црн а јас кокосов А бебето немало заби и не јадело
Во поголемиве маркети би требало секаде да има .. Околу 100тина денари.. Повеќе пазаревме.. Не знам точно колку беше
A смоките има ли уште. Нешто слушнав не ги правеле повеќе. Иначе и ја обожавам, чоколино, кексолино, фрутолино ехеее само да пораснеме доволно.
НЕма смоки никаде на лино. ЈАс веќе одамна се откажав од барање и почнав да му давам стоби флипс. (знам знам ќе ме карате имаат сол ), ама јаде по малку во денот десетина и добри се за одвлекување на внимание и некогаш да сработам нешто додека јаде. Па и „голем“ е веќе, една цела година
Јас не те карам по една две ништо не е ако предходно убаво си ручкало детето. Кога ќе оди по родендени како? Кога тогаш ќе ги јаде. Ама еве дек имаше на лино па е подобар избор.
баш ќе го пробам со нив. Немаме проблем со јадење засега (пу пу да не go подречам), смоките му се онака закуска измеѓу оброци и ужини НА мама јадач е;
Пробај, ама знаеш дека штом ќе пробаат солено, тешко се враќаат на старо. Јас Стоби Флипс уште не сум дала. И на големиот некаде околу година и пол првпат му дадов, ни со малово не ми се брза. Ама и онака смоки многу ретко јаде, баба и дедо не му даваат тоа.
Aaaaa ovie li, gi zemav ama mi e strav da mu dadam neznam nekako sitni se mnogubi tvrdi, ne se bas smoki smoki. Steta sto gi povlekoa lino super si bea