Мислев дека не може бебе да биде попребирливо од моето прво но еве можело, ми докажа второто. Моментално освен цицање само Лино ми прифаќа без плукање и то од јаболка и банана. Повремено со насушни маки лапнуваме домашно направено јаболко. Среќа што со авокадото немаме проблеми. Дека спомнувавте шеќери. Двате кашички се без шеќер и мирна ми е главата. Сега дека имаше топли дена најлесно ми беше да пикнам една тегличка и да терамд Не знам зошто во повеќе аптеки ги нема Лино за првата дохрана. Три аптеки шо ми се нај блиску не ги држат. Арно во Веро пазарувам а таму секогаш ги има. Спремни сме за папење
Znam deka e prskano, se obiduvam sto mozam domasno sto ne kupuvam, kako i da e sepak mislam e podobra opcija od gotovite kasi, bar nemla konzervansi adetivi i sto uste ne sto ne pisuva na nav, i od kaj da znam kakvo ovosje koristat. Demek hipp so organsko ovosje se zini asan da ti baam togas nemase da bidat 50 i kusur denari. Kako i da e voopsto ne mi e maka da mu napravam zdrav obrok a ne da go zamenam so kupecki. Ali ete nekogas koga ne si doma mora i toa. Aj da ne ja trupam temava i da ne sum off topik.
Треба да пишува на кашата.. знам хип може 3 дена, фрутек 24ч.. а Лино не ми текнува, не сум прочитала зашто одма ги јадел...
Чоколино од колку месеци е? Исто кај можам да го најдам лино кремот што е со кокос видов пред извесно време на флаер и многу сакам да го пробам.
Купив за син ми кашичка од крушка, беше толку блага како мармалад.... Не ми се допаѓа, има многу шеќери и засладувачи.... Премногу благо според мене....
Кога веќе по 100000ти пат кликнав денес на Лино, време е да пишам нешто па може ќе ме изберат мене. Не го јадам јас туку имам 7 месечна внука, па може ќе имаме среќа да не извлечете нас и нејзиното меше да биде заситено со Лино и да видиме аир од фемина
Keksolino ni e najomileno. Ovosnite kasi se edni od najdobrite. Za prvoto neso forsirav hipp pocnav i so vtoroto hipp ama toa e cista voda mi predlozija frutek same shit i na kraj zedov lino. The best definitivno. Plus proveren proizvod da ne recam do lani jas jadev cokolino. Samo eden za lino. Posledno gi kupiv kasickite so se pakuvani so podarok corapcinja. Jas najcesto gotvam domasni kasicki za maleckoto ama poso ne sum robot pa da gotvam sekoj den 4 razlicni obroci zemam gotovi ne sekoj den ama zemam koga mi e maka da gotvam i toa najcesto ovosni. Banana jabolko oriz ni e najomilena. Maleckite biskvite golemoto seuste gi jade lapni goltni. Ne mozam da stavam slika inaku bi stavila pofalnicata od lino za donacii na obleka od kerka mi.
Љубопитни бевте да дознаете што има во подароците од Лино? Веселите пакетчиња се полни со вкусни Лино производи, а вклучуваат и детски декоративни налепници за ѕид и слатко плишено мече Лино. ШЕСТ форумџики ќе добијат пакетче кое содржи: Лино 3 житарици –ориз, просо и хељда 210г Лино ориз, јаболко и морков 210г Лино кашичка јаболка 130г Лино кашичка кајсија 130г Лино кашичка јаболка кекс 190г Лино кашичка овошје со ориз 190г Лино Лада дуо 400г Лино чоколаден напиток 150г Лино беби бисквит 140г Лино беби флипс 25г Лино мече Лино налепници за на ѕид Примамливо, нели? Опишете зошто би сакале да добиете подарок од Лино и впишете се меѓу кандидатките за освојување на еден од шесте атрактивни комплети.
Ги имаме пробано лино кашичките, сега сме малце поголемки ама кога бевме помали омилени вкусови ни беа праска и кајсија Кашичките се вкусни, без некакви додатоци и со пристапна цена. Од инстант кашите највеќе ги сака чоколино и лешниклино. Во однос на останатите производи ги немаме пробано беби флипсот и кремот лино лада, а сега е доволно голем да ги проба, па ете ни можност доколку добиеме едно вакво пакетче
Јас сакам да добијам... досега не сум дала на детето ништо од овие производи од Подравка, бидејќи во маркетот каде пазариме , форсира друг производител Посебно драго би ми било драго да го добијам она ,,чоко дринк,, , бисквитите и флипсот.Малечкото најмногу на нив ќе се израдува Пишете ме во кандидатките !
Јас знам дека не јадам кашички, ама затоа дојдов да ви кажам дека ЛиноЛада и чокодринкот се жртви на масовно уништување кај мене А мечето ми е преубаво И не знам зошто би добила пакетче, немам дете, нема да имам во скоро време, ама кога би добила би идело во рацете на дада @LadyC и малиот ангел што ми иде да го изедам на моменти Така да си знаете Ајде сеа
Лино лада кокос - откритие на годината ми е. Не јадам кашички, ама имам 2-3 мали внучиња на кои би подарила ако добијам пакетче и знам дека би се израдувале
А, фoрумџии мoже? И јaс не јaдaм кaшички, меѓутoa имaм мaлa внукa и брaтучеткa ми е зaдoвoлнa oд Линo прoизвoдите, пa мислев дa им јa збoгaтиме кoлекцијaтa сo Линo пaкетчетo. Секaкo, внукaтa нaјмнoгу ќе се рaдувa нa мечетo и нaлепниците.
Најомилени ми се, јас секој ден јадам Лино, само Лино купувам, дури и постер од Лино имам, без Лино денот не е ден п.с Шала са стране, сега да имаше бело Лино од кокос кремче и Чоколино ќе се пријавев и ја
Мојот син ја јаде од лино кашучката со слива... Преку неколку дена, за доручек.. Ротираме овошје и баш сливата ја јаде само од тегле.. Другото свежо... Кога му го поставив вашето прашање зошто би добиле баш ние пакетче со мечето лино.. Ми вели, па мамо да имам и јас мече за да можеме заедно да си ја пееме песничката од рекламата бидејќи чекаме друго бебе, братче, вели јас на бато вака ќе му давам да јаде за да порасне како мене. (рекламата со бебето каде што седи во хранилка)
Би сакала јас да сум добитник, зошто искрено кажано и нема кој не се радува на подарок А особено на овој, кој би бил наменет за трите мои обожаватели на овие производи, особено на мечето Лино и стикерчињата, моите дечиња од 5,3 и 1 година, кои редовно уживаат во вашите производи