Искрено ние сме на домашно подготвена храна ама од купечките Лино ни се број еден, викендов си купивме теглички овошни и морам да забележам дека се со многу подобар квалитет од конкуренцијата. Омилени ни се кексичите а едвај чекам да порасне и да учиме да јадеме сами смоки. Кашите кои се во кутија сеуштњ не сме ги јаделе ама затоа тато тамани чоколина оред секоја утакмица, му требале јх на човекот. Линоладата е врв и не може да се спореди ни со Нутела ни со ништо друго, најдобра крема. Мислам дека сме одлични кандидати со оглед на тоа што цела фамилија сме Лино фамилија
И ние ги пробавме Лино кашичките Бебуш мој е пребирлив и не е голем обожавател на кашички, но овој пат со сласт си ја изручка кашичката од праска..бебе најадено, мама среќна Од сега Лино кашичките се на нашиот список за пазарење
Купував вчера Лино за мој мали, па видов у Рамстор едно пакување со две кашички и чорапи во средина. Не земав јер цена немаа ставено. Дајте ми молим вас инфо колку е денес да земам. (Се гребам на темава. )
Ima li lino kasicka samo od sliva??? Jas bi sakala da dobijam paket proizvodi od lino, ne sme kupile ama vetuvam ke gi probame, do togas pratete podaroce,mama mn se raduva na podaroci
Мислам дека ни фали пакетчето за да го дополниме шкафот. Нешто за мм, нешто за синко, а и на батко ќе подариме нешто. Синко ќе го обожава мечето
Кога ке бидат доделени наградите више внуциве, а и јас сум нестрплива.... Им кажав дека ако добиеме награда ке им дадам од наградата некој работи што керка ми е мала и не би јадела крем ( затоа каши може) или не би се радувала на налепници и ги спомнав лино налепниците на ѕид и по неколку пати на ден ме прашуваат стрино добили награда кога ке ни ги донесат лино налепниците се сме во фаза лино, лино ли ке ни ги донесе, а има ли лино чоколади ......
Јас не сум бебе, ама омилена вечера ми е Чоколино (Чоколешник и Медолино). Многу ми се вкусни, лесни на стомак, брзи за правење, и го имаат истиот вкус и квалитет како и порано. Секогаш знам и да ги подарам. Излегоа многу варијанти на Чоколино (да не набројувам од кои фирми), ама ова Чоколино не го менувам за ништо. Еднаш даваа календари за над определена количина купени (се сечеше мечето) и дали поради возраста, ама не ми дадоа. И тоа им беше минус. И на крај, воопшто ги сакам Подравка, наши си се, Балкански бренд многу одличен.
Абе како ви се моли за награди? Јас ова го сфатив како тема за дискусија па рандом победник, а не 90 отсто од постовите молиме за награда
Хехе да разбиеме монотонија на денот, да видиме кога ке биде свеченото доделување башка како што и кажав спомнав на мали деца и сега ме дават, а јас онака им спомнсав колку да направам муабет да бидат умни инаку ништо нема да добијат од лино. П.С јас си го кажав ставот за кашите дека ни се добри и дека ги ручкаме.
Da. Taka ispadna. Aj vo vrska so temata. Malecka mi e 7 meseci samo so napolna. Oriz, jabolko i banana i davam od 4-5. Denes zemav kasicka od lino i gledam jabolko, banana oriz od 8+. Jas nesto greska sum ili....? I ja dadov na kerka mi poso se sum vovela veke ama me zbunaa mesecite.... na kasickata pisuva voce s rizom a na slikata ima jabolko, banana i oriz.
Моето малечко пред два дена наполни 5 месеци а со дохрана започнавме уште на 4 месец. Лино кашичките се единствените кои не му правеа проблем и буквално се дави во нив. Омијена е кашичката со модра слива и јаболко. И сметам дека се најдобри бидејки јас сум порасната со лино кашичките
Moeto bebusce e specivicno saka domasni kasicki i do 8mesec neskase nikakva kupecka kasicka ,no kako pocnaa soncevite denovi i se poveke sme vo dvizenje mu kupiv pak kasicna od lino so oriz jabolko i banaba ,pvata lazicka sto mu ja dadov malce me cudno zagleda a potoa pocna da mavta so racinjata i da bara uste za 5 min ja snema kasickata,jas iznenadena i vesela zosto barem koga ima ubavvi soncevi denovi nema da se zadrzavame doma so gotvenje kasicki vaka mozam edeno obrok da kupam lino kasicka i mama zadovolna i bebus najaden,sega mnogu ja saka jabolka i biskviti kasickata .
7+ пишува на таа.. voce s rizom е овошје со ориз, од овошје има банана, јаболко (да не има и нешто друго во составот?)... ако имаш воведено се тоа слободно може да дадеш да малку чудни се месециве, на таа па со бисквита има 6+... пологично е 6+ со ориз да биде...
Sinko e 6 i pol meseci , najmnogu gi saka lino snegulkite . Obavezno mora da go imame LINO doma Rizolino , cokolino , sto i da e nie cesto si jademe Lino . A i na meceto mnogu bi mu se izraduval maliot David