Iskreno kjerkami e pretezhno na gotvena hrana, no kajsija jadi samo od Lino. Ama... Majka i si krka chokolino skoro sekoja vecer
Кратко и јасно, затоа што едноставно ги обожаваме Секој родител го сака само најдоброто за своето дете- здрав, избалансиран и квалитетен оброк кој воедно е лесен за подготовка, за родителите да имаат слободно време и да го поминуваат квалитетно- низ игра, забава, едукација и прошетка со своите најмили. Доењето е златен стандард за исхрана на доенчињата. Лино го поддржува доењето и по воведувањето на дохраната.
Лешник треба да е над годината Сем ако самото лино не содржи навистина лешници туку сако некоја лешник арома
Ако не беше чоколиното син ми до ден денес откако не се доиме немаше млеко да има пробано. Еве го 3 години веќе има доручек и за навечер пред спиење млеко со чоколино е Н Е И З Б Е Ж Н О !!!
LesnikCokolino e od poglema vozrast. Ne me drzi za zbor ama mislam deka 12+ e. Moeto e 7 jadime frutolino, rizolino i go mesam so ovosje, keksolino, karamelino i novoto od tri zitarici. Sega od 8+ cokolino. mada so mislam deka karamelino za nisto nema da go menuva. Go jadi so slast i strast.
Мора да кажам дека син ми се утепа од јадење вчера просо, ориз и хељда. Лајк за Лино ( не собирам поени за кашички туку реално цената беше навистина мн достапна и сакав да го проба) . Без реакции топ поминавме. По сонот знам, се најаде и отспа здрави 3 саати.
Во тие преработените така пишува. Инаку хељдата е после година не поради алергија, туку дава многу енергија. Поголемиов мој многу ја јадеше еден период, ама првпат проба после година и пол, две години.
Ajdeee i jas dadov na moevo pred nekoj den oriz, proso i heljda i detevo dva dena sedese budno ova najozbilna sum. Si vikam so se desava so bebevo naednas so ne spie po cel den i po cela nok. Mi vikaa deka e skok vo razvoj ama izgleda od heljdata bilo poso pak si se vrati vo normala. Covek uci dodeka e ziv. Edit: rizolino ili ova so tri zitarici go mesate so nesto ili taka go davate? Jas gi mesam so ovosje. Smee da se mesaat ili ne? Jas za da ne i e monoton vkusot dodavam ovosje a ne znam dali moze.
So aptamil. Vo 90ml voda stavam 2 lazicinja mleko, iako pedijatarot mi rece mleko ne se stavalo vo mlecnite kasi nezavisno sto na niv piselo deka se pravat so mleko. Jas stavam aptamil toa go pieme so toa kasite gi prajme. Probav bez mleko nekako so sila go jadese taka da si teram ko so pisi.
Лино Лада е идеален додаток на храна на децата и спортистите, а исто така е богата со калциум, кој е од клучно значење за рамномерен развој на детето. Денес во асортиманот на Лино крем намазите ги имаме Лино лада дуо, Лино лада млечна и Лино лада лешник. Тајната на успехот на Лино Лада е во специјално одбрани високо квалитетни состојки, строга контрола на квалитетот, избор на пакувањата од 30 грама до 10 килограми и атрактивен дизајн, во кој доминираат мечка Лино и ја следат линијата на останатите производи од брендот Лино.
Ние ги пробавме сите кашички од хип, бебевита не го јадеше купив од Лино кашичките многу ги јаде овошните кашички сите ги имаме пробано и се уште го купуваме . ние искрено сме задоволни од Лино кашичките предобри се!
Од сите пробани кашички на хип и бебевита НИЕДЕН вкус не му се допадна на бебето, а само на ЛИНО ги сака. Браво !
Од целиот асортиман на Лино се ни е пробано каши дури и првата роденденска торта ни беше во форма на Лино само за едно жалам што не успеав да и го купам мечето Лино од толкава љубов мислам дека премногу ќе се радуваше П.с новопечените мајки можат да му вер