Мамички рижолино житна каша 4+ може ли да се направи со вода ? Моево керче само на доење е не пие ад млеко а во упатството пишува да се направи со млеко кое го пие или ад или друго млеко.
Мамички вие користите ли ЛИНО производи или откако нема награди решивте да не ги користите веќе. Хехехехехе Ааааааа ќе ве најдам јас на други теми па таму ќе ве прашам, можеби таму ќе ми одговорите.
Пишува дека може и со мајчино млеко.. Ако сте на доење само пробај да се одмолзиш и додај уште малку водичка... Јас така му приготвував на моето бисквити На тие што содржат во нив ад млеко пишува да се прави со вода.. А овде чим стои мајчино , ад или друго млеко значи во составот не содржи млеко
Кога моето дете не е расположено за јадење знам дека со мечето Лино ќе јади. Ги обожаваме производите на Лино и секое утро го разгледуваме Лино календарот.
Jas sekoj den i davam rizolino eden obrok i eden karamelino. Nikogas dosega ne sum dala cisto rizolino samo mesano so ovosje. Probaj so tvoeto mleko ako uspees ako ne so voda ama dodaj ovosje.
Забавнитe, вкусни и хранливи пакетчиња од Лино ќе ги израдуваат дечињата на: @victoria @AngelOfArh @majdaa @Ivaivana @TheEkaterina Шестото пакетче ќе ѝ биде испратено на мајката со две дечиња, која е во лоша економска состојба, а за која пишуваше TheEkaterina во темата. Убедени сме дека ќе биде пријатно изненадена. Голема благодарност до сите кои учествуваа во темата и споделија искуство со бебешките кашички на Лино.
Aaaaaaaa dali e mozno ova!!! Nikogas ne sum dobila nagrada vo zivotot!!! Skokam od radost! Ve obozavam!! cestitki na dobitnicite! P.S. poso jas sum od Ohrid kade da vi dadam informacii za prakanje na paketceto? Na majkata nema da i kazam nisto samo ke vi dadam adresa da i pratite na domasna adresa. Mislam deka ke poludi od sreka! Od skopje e inace.
Многу пријатно изненадување Од срце ви благодарам... Синко ќе биде пресреќен.. Навистина ги ситнам последните денови од вторава бременост и се надевам дека пакетчето ќе стигне кога ќе сум дома за да можам да го видам неговото лице и очиња како ќе му светкаат од радост. Ви посакувам @Femina да имате уште многу вакви соработки, да бидите активни и секогаш полни со нови идеи.. Се надевам дека Лино ќе ја шират својата палета на производи и ќе ги следат желбите и вкусовите на дечињата што растат... Честитки на добитниците.. Сигурно мечето Лино ќе донесе насмевки многу ц
Ви благодарам многу, чест и задоволство ми е што моите дечиња добија подарок од производи ЛИНО што ги користат секојдневно. Само така со дарежливост продолжите да ја одржувате традицијата на достоен начин како што доликува на ЛИНО.
Редно беше да се доделат наградите...Честитки на добитниците , на останатите повеќе среќа следниот пат.
Е баш ме израдувавте! Баш викендов ве зборев и мм се радуваше дека ќе јаде чоколино, тој ми е вториот син, малце е поголем така, има 33 годинки Ви благодарам од сесрце!
Неможам да си поверувам и ние добивме награда,поточно моето најмило ја доби што ке ја подели со братучетчињата усвари како може да ја подигнеме наградата?
Jas sakav da prasam istoto. Uste ednas se izvunuvam za latinicava rabotam na slucajot ke go resam toa do utre Prasanje vo vrska so temata. Vanilino i cokolino se od 8+.. sakam da pocnam da i davam na kerka mi ama pedijatarot mi rece da ne davam do 12+, bidejki vanilata se voveduvala posle godina a cokolado t.e. cokolino ne zaradi zapcinjata. Jas i davam karamelino sekoj den od koga napolna 6 meseci, mene licno karamelino i cokolino mi se skoro isti. Iskustvo nekoj da me posovetuva?
И јас планирам да дадам карамелино од 6 м, а ванилино и чоколино ќе почека малку кере , многу се вкусни син ми ги сака и ги јаде иако е голем знае да си направи сам и да ги изеде за десерт
Да, мила. И ако е на доење само и ако нема воведено друго млекце, секако со водичка може.. А овошје за вкус малку
Mene da ti kazam mi e sram so prasvam vakvi raboti poso mi e vtoro i nemam "iskustvo" so vakvi kasi poso golemata ne sakase ni da gi proba a ne pa da gi jadi. So nejze ne znam kolku cokolina imam prejadeno. A za malovo ne znam kolku keksolina i karamelina imam prekupeno, si gi jadi so kef. A mene dva obroci mi se obezbedeni vo denot da ne gotvam da ne se zamaram. Znaci, nzs od muabetot da pocekam so vanilino i cokolino taka?
На моето чоколино и дадов на полни 8 месеци нема врска со забите ништо и погоре пишав дека внука ми е порасната со чоколино и забите и се сите здрави,а више и се за менување. И на моево скоро секој ден и давам чоколино.