Баш сакав да прашам за таа со какао Имам таква дали може да и ја дадам на малата, досега не сум и дала какао? Може на овој начин преку кашичкава да проба? 8+ е Инаку немам дадено и пилешко. Не можеме да најдеме домашно, па дали може преку кашичка да и воведам? Конкретно хип кашичките со пилешко што се? Работата е што на одмор ќе треба да носам многу кашички, а она претежно јаде домашни и сега ги пробуваме купечките за да се навикне. За појадок и вечера можеби ќе комбинирам нешто со овошје, житарици, блендер, ама за ручек сакам строго готови кашички да бидат.
Моето ја обожава млечната со просо и јаболко, ако мислиш на такви што се прават со вода @kukla21 баш ти фала, ме просветли за кашичката од слива а баш се чудев зошто бебево толку ги сака.. Ништо и јас ќе му давам од мешаните што се без шеќер.
Да јас со неа и воведов какао, но првиот пат и јс дадов како доручек иако е ноќна, за да следам да не има реакција од какаото.
Не се органски. Мешана. Кај да е ќе има сливи. Јас мислам дека нарачав за во среда Да ти дадам некое?
Имам кај моите во двор. Е жими тоа имаме домашно. Само киселкаста е па затоа мислев ако има купечка. И кајсија кај баба ми. Таман додека почнам да давам ќе зреат убаво. А да мешана зедов со јаболко чинам.
Мајки овие ги има кај нас ? Инаку во Грција , од аптека хипп кашичките ги купив 220 ден една , голема
Бар купи си благ компир од лидл Ептен лошо нестле што е само. Јас си носев со мене и се потегнав да барам нови вкусови
А нестле не ги бива? Знам хип само во аптека дека има гр.. Јас планирав да комбинирам..овошен оброк со пасатор свеж да правам а ручек купечки зеленчуково месни каши..
Катастрофа избор нестле.... Хипп пишав погоре колку се , изгор. Абе јас си купив оттука, ама шубе ми беше да му ги давам, беа во посебна торба за ладно и со амонијаче плус ама сме ги забораиле и цел ден на плажа во кола А имав и доста резерва купено Ги фрлив
И моите беа во кола цел ден. Не ни помислив дека им е нешто. Вакумирани, конзервирани што ќе им стане?! Сигурно во фрижидер не ги транспортираат. @victoria на нестле не се ни органски.
Јас вчера пазарев , од Софија ги макнев. Ги шетав таму, по пат. Дома ги наредив во неговиот плакар. Кога ќе јаде тогаш. Конзервирани се. И низ продавници на рафтови ги чуват. Ќе пробаш пред да дадеш.