Заинтересирана сум за Крушево или Маврово(и дали има места кои што можат да се посетат бидејќи по скиењето баш и не сум) цена за престој за двајца и понуди во ресторани ако нема од годинава барем од лани нешто.Ве молам за одговор
^ Крушево за апартманите цените се околу 600ден по лице од вечер но лани јас кога барав ова време беше а веќе се беше резервирано. Некои ми рекоа дека луѓе резерирале уште од септември за таму па побрзајте можеби ке имате среќа вие
Знам дека е многу рано за размислување, ама има попусти за рани уплати, па да си прашам со време. Бил некој во Краков, Полска за Нова година? Какви се тамошните дискотеки, дали е скапо и сл.? Секоја информација е добредојдена.
Дали некој е запознает што ќе има во соседниве држави по плоштадиве? (Софија, Солун, Ниш, Лесковац, Благоевград)
Еленче, другaркa ми беше лaни вo Крaкoв преку рaпсoди. Рече декa пaтoт низ гз и излегoл aмa тaму мнoгу убaвo си пoминaлa. Јaс сум билa вo Крaкoв oдaмнa сo мoите и сеa не знaм дa ти кaжaм кaкoв е зa журки aмa грaдoт сaм пo себе е прекрaсен
Не се секирај. Балканфан ќе ти организираат журки и тн. Сигурно преку нив ќе одиш, затоа што само тие го нудат Краков.
Cenite se isti kako vo Makedonija. Jas bev lani so Rapsody vo Krakov i sum mnogu zadovolna. Barem znam deka so niv sekogas sum si pominuvala odlicno. Ovaa godina ke odmaram vo Skopje
Здраво другаки,оваа Нова година ми се оди за Белград ,ајде предложете ми некоја кафана или сплавови за дочек на Нова Година.Има понуди на кафани и клубови преку Гроупер читав цените се секде исти од 30евра па до 50евра.Сакам некоја добра песна ,добра храна и кафана.Предложете ми некоја на Скадарлија ,ако некој од вас бил,србите се добри за веселба.
Здраво девојки, сакам да одам за Нова Година во Прага или Виена... Е сеа.. ги гледав понудите на агенцијата Игуана, Фибула и Атлантис, имаат слични понуди. Има ли некој искуство со овие агенции??
Девојки дали бил некој преку Групер за Нова Година? т.е со Јупитер ? имаат ефтина понуда за Белград 1799 ден
Да останев во МК, би избрала Берово - мирно и чист воздух, или Кратово-има убав хотел, незнам дали има приватно
Ќе бидам во Скопје во ресторан. Јас сум авантурист и сакам да направам нешто поразлично, да отидам и во мал град, но за жал немам истомисленици за да тоа го реализирам.