Jas i ne bi ti preporacala da odis. Hotel Start sto go prodavaat e teska katastrofa, losi kreveti so iskinati carsafi, pola sobi ne se zatvaraat i enterierot vo sobite ne e smenet dooooolgo vreme. Ili odi so druga agencija ili drug hotel ( ama slusni mislenje posto mene za hotel Start vo agencijata mi rekoa deka e top) .
Јас ја гледав таа понуда, но кога се пријавив ми рекоа нема веќе место. Искрено за таа цена, дали беш 89 дали 99 така нешто... е па толку ќе се добие, лош хотел и лоши кревети.
Девојки, дали можете да ми пратите понуди од било кои агенции низ Македонија за Нова година, само да не биде многу скапо и секако, надвор од Македонија? Би ви била многу благодарна
Нешто да кажете за оваа понуда за Прага за предновогодишните празници? Се мислам имам две понуди едната за Нова Година, другата за пред Нова Година или поточно кажано Christmas Markets?
Обратете ми се ако сте заинтересирани за славање во нов Бистро Ресторан во центар на Скопје со одлична организација и по одлична цена. Бонус: имаме и извлекување на среќни добитници за патување во Банско.
Колмар во Франција, како бајка е местото. Јас бев лани на тура за НГ таму преку српска агенција. ги посетивме и Венеција, Стразбур, Цирих и Базел.
Ништо посебно. Може некоја собиранка ниско буџетна да направат, нешто музика а-у, многу ладно, пијани луѓе, и шут од луѓе... Искрено воопшто не препорачливо ми е да се слави на плоштад, посебно во вакви ризични времиња кај што живееме у ретардирано опшество.
Ја има програмата на официјалната страна на град Скопје. Мене нешто не ми отвара сега, видов Адријан Гаџа, Слаткар, Каролина Гочева и Миле Кузмановски. Чекам да видам што ќе понуди општина Центар. Земете си посебни маски за загаден воздух доколку прославувате надвор, мислам дека ги испозамарав сите ама навистина е лош воздухот, чувајте си здравје
Cenata e 1599 denari do 21vi , potoa se zgolemuva ali vekje 90% e popolnet kapacitetot taka da sega ako odluchish da dojdesh tuka kje bide 1600 denara karta ( vrakjam denar hehe ). Za muzikata kje se pogrizhi BEND > Stefan Davidovski i MERI i DJ shto kje pushta muzika za prechek i dobro zagrevanje. Pienje ima neogranicheno, standadni pijaloci ; gazirani i negazirani sokovi, mineralna voda, konjak, uzo, rakija, vino, pivo, votka , dzin... Jadenje > Salati , Mezinja , Glavno jadenje > gurmanska pleskavica , mariniran pileshki stek i pekarski kompir. Profesionalno obezbeduvanje kje ima za bezbednost , profesionalen fotograf , hostesi .. izvelkuvanje na srekjen dobitnik za vikend vo Bansko .. sve e namesteno vo sklop , ako ti fakja oko , obrati mi se po PP i da se chueme da napravime rezervacija. Pozdrav! .