Ќе може да ми дадете пρедлог апаρтмани со пρистапна цена зошто неможам да се снајдам по нет баш и оκолκу κолκу би била цената на апаρтманите за 2 во јули или август.
Имам мало бебе, а би сакала да отидеме во Дојран некој од наредниве два продолжени викенди. Ме интересира само дали веќе сега има комарци, или сеуште не се проблем?
девојки јас сакам да ве прашам како се движат цените за сместување во средината на јуни? планираме да одиме во на одмор малце, па сакам во дојран.... и ме интересира за бунгалите дали знаете цена? се сеќавам порано беа 800-1000 денари во зависност од периодот...
Dajte devojki predlog za smestuvanje vo Dojran so pristapna cena no pred se kupatiloto da ne e zaednicko mozi mnogu baram no ako ima i znae nekoj super bi bilo...
Денингс, јас барам сместување со таква цена баш во моментов, за 15ти август, може да ми пишеш контакт од сместувањето ? Благодарам однапред. Инаку, гуглав, вртев по вили и се, 400 денари од кревет ? Е аман бе луѓе, шо напраивме ? Не претерувам, се вратив сега од море, Дојран и вака и онака ми е убав и одам секоја година поради алгите, ама Дојран не е Лас Вегас.За такво мало местенце без поголем маркет и амбуланта ми е прескапо.Единствено вредно се пиците во Луна и Фук Так, за алгите да не зборувам...Слатководна вода, лековита...пријатна, топла...и гадна.Плажите ги подсредија, им се радувам, баш ја гледав таа новата Св.Никола, топ изгледа. Лани бев тој период со цена 250 ден. од кревет, ако има некој некакво инфо за сместување со 250-300 денари нека ми пише.
Лани во Охрид се сместивме по 300 денари во убави апартмани во центарот на градот, а во Дојран се сместивме за 400. Но комент
Кога искачаат алгите во Дојран? Некој вика 25 август, некој цел август? Некој септември а гледам повеќето овде одат и мај, јуни??
Луѓе прв пат одам во дојран па ме интересира ноќниот живот каков е има ли забави дискотеки ?И на кои плажи одат најмногу млади
На пазар3 имаше сместување од 300 денари по кревет. Ако сака некој имам луѓе што познавам и ќе ви дадам број.