а зосто мора да е апартман мозес и во соба која е пшо 300 денари од човек. Убаво е во дојран никој да не кажува шарени приказни.http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2110557
Бев летово и задоволна сум. Евтино е и ние три пати вечеравме надвор. Пристапно е местото за нашиот народ. Како што пишаа погоре секој може да си дозволи пијачка, тост, да си купи сувенир. Видов и Срби имаше, е сега не знам дали наменски за Дојран дошле или од Грција на враќање.
Дојран е прекрасно. Мн ми се допаѓа. Местото е супер, мн би сакала и повторно ќе одам, градот е прекрасен езерото е мн убаво, осебено се убави и посебни приквечерните часови
Бев лани и многу убаво си поминав, ептен ми се допадна Дојран како гратче. Апартманите беа супер, на плажите ќе беше малце поубаво да не имаше толку бесни мајки што се дерат како ненормални ама ок, супер си беше. И цените исто ми беа океј. Сакаме пак да одиме ама единствената можност е да се оди после 9 - ти септември, па знае ли некој дали е ладно, какви се цените за престој и слично?
Еднаш у два три месеца обавезно прошетка покрај езерцето... Единствено место каде ми се чисти главата...
Ај и тука ке прашам Дали некој бил во Romantique и да каже отприлика колку се цените за двајца на пример за два дена? И некој нека сподели каде може на друго место да се престојува и цена отприлика
Цените за во Романтик се 60,5е од вечер за двајца со појадок. Сега за велигден има некоја промоција и за двајца со појадок е 50е во соба и 60е во апартман.
Прескапо.Поефтино во ОхриТ ќе најдеш @k.frosina .Во Силекс е 25 евра со појадок во летна сезона,може и во Тино да прашаш
Дали некој бил во хотел во Дојран, но само со опција за спиење?Видов денеска на пазар3 Бетон некои цени евтини, па затоа се зачудив. Пишете ако знаете.
Можете да одите да се сместите во некоја Вила цените отприлика би биле 500 денари од човек за една вечер. Ние бевме во вила и плативме толку мислам 500-600 од вечер.
Ако некој живее таму или во некој од соседните градови, да ми каже каква е сообраќајната поврзаност со соседните градови, Струмица, Гевгелија, Богданци, Валандово. Мислам дали има автобуси често да отидеш, да шеташ и да се вратиш попладне?Ако има некој некое искуство нека пише. Јас колку што знам во Дојран немаат класична автобуска да се јавиш и да прашаш, не видов никаде шалтери, туку само автобуси стојат.
Во Дојран е прекрасно ...поготово последниве 5 години. Имам одено повеќе пати на одмор. Се сместуваме во приватни смештаи. Цените на пазарот и маркетите се прилично ефтини не се скапи.. А за цените за смештај зависи кој ред сакаш да се сместиш. Од 300 ден на лице па нагоре.(зборувам за пред 2 години)
Дечки, ќе одам на одмор во Дојран во август. По хотели не ми се оде, затоа што гледам дека се прескапи. Во порака ако сака некој да ми прати бројче или линк од фб на некое пријатно место, чисто, во некоја вила. Може и тука, како и да е.
За парите што би ги потрошиле во Дојран , некое денарче плус и комотно може да се оди некаде во Грција... Во август цените на апартманите се движат 20-25 евра. Во Грција се наоѓа околу 35 ... А да не зборуваме за тоа дека Дојранскоро езеро не може во никој случај да го споредуваме со море... Ама ајде да не навлегуваме во деталите. За инфо можи да пдогуглате има нешто како Дојран инфо центар кој е поврзан со сите луѓе кои издраваат апартманчиња. Поздрав