1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дојран

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од strelec.67, 16 мај 2010.

1. Ivy89

Ivy89 Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2014
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    1.056
  2. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
  3. vesna212

vesna212 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    49
    како се движат цените за апартманско сместување??

4. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Може ли некој од поупатените да ми каже каква е водата крај на август почеток на септември,со оглед на тоа дека цветаат алгите и дали е чиста и дали воопшто е убаво?

5. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.938
    Допаѓања:
    12.591
    Топла ли е водата во септември?Има ли гужва?

6. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Дали некој може да ми каже некое бројче за сместување во Дојран.Би сакала на едно 3 дена да отидам со другарка,ама знам дека сега потешко се наоѓа,одобено за краток престој...
    Ако некој е расположен за мала помош,добредојдена ќе ми биде.Ви благодарам однапред.

7. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Бев скоро на викенд овде. Преку ден не е лошо, а навечер само за шетање низ град и ресторанти, има само еден кафич на плажа што работи до 1:30 и тоа е. Нема луди журки, не е за со друштво. Воглавно не ми се допадна. :)

8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.888
    Допаѓања:
    89.356
    Не би ти го препорачала Дојран посебно не за бањање :| Значи без разлика кој месец е водата никогаш не е чиста ... Бев пред 3 години на одмор едно 4-5дена повеќе се уморив отколку што се одморив...
    Верувај ми беше гнас да влезам во вода, катастрофа |(

9. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Топло е. Има луѓе до средина на Септември. Сега моментално е џган. Тешко да најдете место.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  10. tweety123

tweety123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    29
    Дечки вие што сте биле летово во Дојран, има ли лежалки за изнајмување на плажа и ако има цена да не знаете колку е ?

11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    258.409
    Јас бев на еден ден и лежалките беа 100ден ама имаше и пијачка во цената, кафе, сок.

На tweety123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    На Лабин 2 лежалки со чадор и масиче меѓу нив се 150 денари,100 денари на Томче Софка.

Инаку јас бев претходната недела,фино беше.

Повеќе од времето бевме на Лабин,мака ми беше на оние моторните чамци,или како и да се викаат што не можев да се возам.Инаку се возевме нонстоп на педалинките,малце несредени им се на Лабин,на Градска се подобри,ама Градската како градска не ми се допадна воопшто.Немаше некоја атмосфера.
    Прават и турско кафе по beach bar-овите,30 денари е.

Пиците во Луна се очајно сменети.не се ништо посебно во однос на она што беа.

Од сместувањето не сум задоволна воопшто.

Дојран како Дојран за разлика од претходните години е доста сменет,на подобро.Плажите средени,шеталиштето и така.

Ама ние сме си ендемски видови,Газдарица и Келнер.
    Шта чеш. :fubar:

На tweety123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tweety123

tweety123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    29
    Ти благодарам на одговорот, и ако може само да ми кажеш која е всушност таа плажа Лабин? Јас имам одено со моите ама дамна пред некои 4 години, и тогаш имаше само две, онаа кај камповите и таа понатаму големата т.е Градска, и не се сеќавам на таа. Ако не ти е тешко ќе те замолам да ми пишеш дали е нова и каде поточно се наоѓа.

14. tweety123

tweety123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    29
    Ова за која плажа се однесува ? Инаку фала ти на одговорот :D

15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    258.409
    Не знам како се викаше, после градската плажа, после х.Полин

16. hello-kitty.90

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Сите во септември одат некаде на море,а ние оставивме да одиме 10 септември во Дојран. :D
    Ама времево,катастрофа.Ај кој е од Дојран,ако сака да ми каже има ли сеуште туристи,премногу ли е ладно за капење,и дали се намалени цените,т.е како се движат сега цените во вилите кои се наоѓаат покрај градската плажа.?

17. hello-kitty.90

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Има некој да ми каже или тешко?
    Изгледа ние ке сме единствените туристи :D Добро, барем нема да се секирам дали некој ке ми го забележи целулитчето или не :D

18. hello-kitty.90

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Заврши мојот одмор во Дојран.Дефинитивно,најзгодна женска бев на плажата :lol: и покрај целулитчето и гевречињата јас се чувствував прекраснп,бидејки околу нас имаше само стари особи ( пензионери) со исклучок на некои малку помлади.Ама секако,бабите со збрчкани нозе не можеа да бидат позгодни од мене.
    И шала настрана,незнам како е во сезона,ама сега вон сезона е мизерија.Водата глотна,еден куп травки кои пливаат низ неа,кесиња,шишиња фрлани во вода....Плажа,ај онака,има песокче.Навечер нема жив човек после 9 сат.Нема каде да отидеш на прошеташ,да видиш нешто.Како и да е,бев и веќе таму не се враќам.Овие неколку дена фатив повеќе бес,отколку што истерав одмор.

19. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Годинава од Дојран сум воодушевена бев во Јули и за 8-септември викенд терав.Сместувањето ми беше одлично имаше топла вода во секое време и чисти собите.Одев на плажа кај Томче-Софка,Елен и Романтик за секоја пофалба лежалки,песо,чисто и услуга добра.Кафанките се топ и цени ефтини.Томче- Софка чорбата од риба многу фкусна и благото им беше убаво.Кафаната Нота риба костреж убаво спремена и вкусна.Кафаната Фук-так се обрука услуга заникаде чекаш пола саат да те услужат,скарата неубава само името останало живеат на стара слава.Лесковачка плескавица закикаде тие пред хотелот што ги печат.Пет плус за кафаната БОЕМИ ручек,вечера не излеговме од кафаната и музика за душа какво јадење спремат да незнаеш колку ти е доста се е слатко крапот е мераци пофалба за газдите и вработените се е организирано,а цените прифатливи.Во Дојран можеш се да си дозволиш за нашите македонски плати Дојран е најдобар.Да одев за Грција таверните ке ги заобиколував и не се каам што летово го поминав во Дојран.Во блиска иднина одам пак.Поздрав до Дојранчани добри луге.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932