зависи кога како најчесто 2-3 најкасно си имам отидено дома у 5.30 и тоа пошо бев на одмор и после журка овака дома мајка ми ке се шлогира да си дојдам у толку .. нормално жената се нервира едно дете има а татко ми 2-3 дена да ме нема нема да примети .. само кога ќе дојдам ме прашува кај беше и толку ај уште малце 18-че па ќе си уживам
Немам ограничено време ама тоа не значи дека можам да се враќам во 1 или 2, а и според моите години гледам во 22:30 најкасно 23 да сум дома.
До мојата 18та година до кај 1:30 а сега веќе немам време си идам кога сакам... некогаш се прибирам пред 12 кога со дечкоми сме излезени цел ден ...а претежно се прибирам кај 2-3 ...а најкасно 5ч
Во осмо до 10:30 A сега кога сакам си идам... Најчесто 3-4 најкасно си имам дојдено 4 и пол онака без празници работи да се важат... Иначе во 8-9 сабајле така за нова година, василица, ти реков ми рече хаха
Ме пуштат до колку сакам , али мене стандард ми е до кај 00:30 , а најдоцна си имам дојдено во 4:00 . хихихи
Зависи кога, каде и со кого. Не сум некој тип кој обожава да излегува секој ден и да седи до што е можно покасно надвор (одсекогаш ми било одлика на сељак, без навреда). Всушност, само требаше да им кажам на моите каде и со кого сум и ќе се договоревме до кога да седам. Почесто ме бркаа од дома, него што барав сама да излезам. Ајде бе излези, петок е. Хахаха. Осмо - 11, прва - 12, втора 1-1 ипол, а и сега не седам многу покасно (до тогаш е интересно). Нормално за родендени и слично имало исклучок. Ама стварно не е убаво кога ќе видиш некои 6то оделенци во 2 вечер. Имаат ли тие родители?
Зависи кога, каде и со кого. Не сум некој тип кој обожава да излегува секој ден и да седи до што е можно покасно надвор (одсекогаш ми било одлика на сељак, без навреда). Всушност, само требаше да им кажам на моите каде и со кого сум и ќе се договоревме до кога да седам. Почесто ме бркаа од дома, него што барав сама да излезам. Ајде бе излези, петок е. Хахаха. Осмо - 11, прва - 12, втора 1-1 ипол, а и сега не седам многу покасно (до тогаш е интересно). Нормално за родендени и слично имало исклучок. Ама стварно не е убаво кога ќе видиш некои 6то оделенци во 2 вечер. Имаат ли тие родители?
Па вака кога имав 13год ме пуштаа до 23:00 али секако во мојата населба.Ние сме мала населба и излегувавме во школскиот двор,а мене школскиот двор ми е близу на 5мин од дома и така.....А во град не излегував навечер.Сега имам 14год и ме пуштаат до 00:00 а кога идам во град навечер исто до 00:најкасно Па за понатака ке видиме..
Јас имам 13 години и за у град ме пуштаат до 10 ипол максимум Али имам и неколку пати до кај 11, и 11 ипол заглавено (али тоа е ептен ретко)
Мислам дека имам пишано тука Немам ограничување.Порано кога бев помала 12 години може кога имав до 00:00,сега до колку сакам толку.Но најчесто од искачање се враќам во 5 сабајле,ама зимно време накај 3. Во последно време не заглавувам многу.