на лето широк сокак е преполн па шетам до кај 1 дури да си отидам 1 и пол а вака школска година до 12 и пол најкасно само за викенди..
14 години имам,до лани смеев до 10 ипол,а сега можам и до 11 ипол најкасно... бидејќи одам со автобус дома не сум баш во 11 ипол,се случува да закаснам 5-10 минути,ама многу касно никогаш не сум се вратила
До прва година средно имав излез до 12 и кога дојдов средно сфатив дека сите имаат повеќе, се ценкав со моите и ми дозволија до 1 . После се до 3та година средно имав до 1 и пол, сеа знам и да заглавам до 5 сабајле ама многу ретко
Имам излез до 1 часот, најкасно до 1 30, било кое време. Летно време си идам кај 1, а зимно кај 12, студено ми е многу. #freezing
Не ми имаат ставено некој лимит зашто најчесто сум со братми така да ретко да дојдам дома после 2 часот
Бидејќи ептен ретко излегувам,најчесто сум до 10ипол,т.е тогаш тргам од местото каде што сум излегла ))
Не знам дали моите родители беа единствените што на 14 години до 11 ме пуштаа. Очигледно, според коментариве Инаку, не знам, додека ми се седи. Во живот немам останато после 4 ипол и не ми се случило да се вратам другото сабајле, дур моите пијат утринско кафе.
Немам ограничен излез, ама сепак гледам да биде во границите на нормалата Најкасно ми било 4, 4и пол летно време
Не сум ограничена со излез. Најчесто најкасно 4 кога сум со дечко ми излезена. Лани летото се прибирав во 5-6 сабајле, а сега на зима не ми шета до толку.
И моите не ми ограничуваат, најкасно што се имам вратено било 3 и пол... зависи од расположението и атмосферата каде што сум ама гледам секогаш да не претерувам. Јас сум си примерна.. не сум се вратила пијана дома, и не правам глупости и затоа ме оставаат до покасно. За разлика од другарка ми која е колку мене, мирна е како бубалче и ја оставаат најкасно до 12 и пол
najkasno 11 drugiot den posle nova godina Onaka, 7 ipol utroto vo osnovno izleguvav so postar drugar (sosed) koj me saka kako sestricka, me zemase sekade so drugarite, moite imaa doverba vo nego, taka da so nego si odev, koj toj togaj i jas 15 - 16 godini so drugarkite 1-2, vo masko drustvo 3, negoas i 5 de (ako sum na rabota, sigurno 4+) posle so decko vo 2ra sredno do 4-5 (deka nego tolku mu davaa ) sega preterizam do besves pred 6 retko *rabotam vo bar, ne skitam onaka po ulici (osven vo posebni letni situacii) ii sega sum 17, skoro 18 ))
Е, моите се олд скул и отсекогаш сум имала определен тајминг кој ретко сум го прекршувала. Дури и кога почнав да излегувам со дечко ми, мајка често знаеше да ми каже: „речи му на зетот на време да те донесе дома“. Не знам, можеби некому ова му е чудно, ама јас едноставно така сум се навикнала и воопшто не ми смета да си го испочитувам терминот. Инаку, секогаш дома се враќам до 3 часот по полноќ. Ретко останувам до покасно, ама пред тоа обично пишувам порака на некој од моите дека ќе се задржам, да не сличајно ги фати дамла ако се разбудат, бидејќи се огромни паничари и двајцата.
летото до 12 аа понекад кога ја нацекам мама заспиена ии 1 саат аа сега од кога поцнав со школо до 9-10 најкасно т.е ученик сум де