Ме пуштаат до колку сакам но, тоа е затоа што јас си имам поставено граница до колку најдоцна и обично до 12:30 сум дома не за друго подоцна ме е стра да се враќам. Најдоцна сум се вратила во 01:30 Инаку имам 14 години
Последниот пат дојдов дома во пет ипол сабајле и молев бога да стигнам пред таткоми да појде на работа доброе не се сретнавме на врата
до 12,а ако сум во близина или во маало ме пуштаат до многу покасно,само треба да имаат доверба во мене и да знаат каде сум и со кого сум
Порано ме пуштаа само до 11, бидејќи имам строги родители, али од коа пораснав, до 1-2 си седам секогаш, не ми се седи подолго, ми се приспива после.
Додека не се почуствувам многу уморен или ако е многу досадно , иначе немам некое посебно време на враќање Некогаш во 11 некогаш во 5
веќе не излегувам како порано а кога излегувам останувам до кога сакам најчесто одам кај некого дома или некој доаѓа кај мене па си правиме секси забав во мој стил повеќе преферрам домашен стриптиз отколку надвор или да го гледаат мојот задник отколку на некоја безвезна стриптизерка знам како е па уживам кога вниманието е свртено кон мене зашто веке не останаа добри стриптизети како порано што беа
НИкогаш не ми давале точно време до кога да си дојдам затоа што знаат дека не сум таква да останувам до доцна, а и кога се враќам моите спијат и можам да останам до кога сакам