Дресови, сувенири, предмети од омилениот тим..

Дискусија во 'Спорт' започната од BlackSwan5, 31 август 2012.

1. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ме занима колку од феминките се колекционери на разни ситници, дресови, предмети со амблемата на омилениот тим. Дали можеби имате дрес од омилениот играч кој е тоа?

Јас на пример обожавам да си купувам работи од Реал Мадрид. Било крпи за на плажа, разни ситници и додатоци. Од пред неколку дена си имам и перничка за во соба :). Дрес имам неоригнален од Икер а наскоро имам во план да си купам и од Роналдо...

2. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    па имам по нешто...имам едни шорцеви (машки) а и мали ми се, со знакчето на Барселона, ама ги чувам така, за украс :wasntme: ....имам и две тетратки, една со Меси и една со Алвеш...и да, ќе заборавев, сакав да си купам дрес од Меси или Алвеш :D :)

3. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас имам перниче од Реал,ланчиња од Реал и некој алки и беџови,дрес од Ди Мариа и Бензема и сега сакам да си купам од Рамос,Игуаин или Модриќ :)

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Не...не сум до толку.

5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    А до колку се тие што имаат нешто од својот омилен тим? :^)
    Ако немаш соодветен одговор на темата, не знам зашто коментираш.

Он топик.
    Имам привезок од Реал, следно ми е перничка да си земам, желба ми е. Сувенири немам, сигурно ако би посетила некој стадион - би се снабдила.
    Ко помала ми подарија и привезок од Интер соучениците во основно, ама го загубив.
    Вратата во соба уште ми е полна со постери од тимовите на Челзи, Реал и Интер, и постери и слики од Креспо, мојата љубов на времето.

На Hipster и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^според мене сосема соодветен одговор. тоа што го мислев и го пишав.
    сакам да речам не горам од желба да имам некој симбол во собата од одреден тим.
    Не сум толку наклонета, да речам фанатик.
    -а јас никого не навредив :geek:

7. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    2005 бев во Мадрид и од продавницата на Реал на син ми му купив дрес и новчаниче за моливи за на училиште. Дресот му се смали и потоа го дадов на други деца, да не седи по шифоњери кога може други деца да му се радуваат.
    А новчаничето го носи на училиште еве веќе седма година и како ново е. Темно сино, кожно, со амблемот на Реал и метален жиг на патентот.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. KN13

KN13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    7
    имам дрес од кака, ептен го сакам човекот, а инаку имам дрес од кирил николовски(мојот омилен кошаркар)..колку сум била радосна кога ми го даде дресот ни самата не можам да верувам

9. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Па имам за роденден другарките ми купија дрес од Neuer и стегач од Bayern а имам и едни шорцеви до Arsenal :rofl:

10. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    4.095
    Капчиња, Шалчиња, Пепелник, а да не зборам за тетратки и постери и сето тоа се разбира од МИЛАН.

11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Јас лично немам ништо од ниеден фудбалски тим од причина затоа што не гледам фудбал и освен Барселона и Милан други незнам :tmi:

Брат ми има дрес од Messi , шал, преврзок за клучеви, на вратата иам залепено огромен постер исто од Messi.

Имам подарено преврзок од Барселона на еден бивши

и тоа...

12. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    Шал, пешкир, перничка за во соба, стегач за рака и преполно тетратки.. И сето тоа се разбира- ОД ИНТЕР :inlove: :inlove: :inlove:

13. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    си се подновив имам шал,чорапи и маичка од Баерн и вкупно 4 дреса,планирам со тенерки да си се подновам 8)

14. tinna-biebs

tinna-biebs Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    19
    Кај можам да најдам дресови,перничиња со Реал? :( имам само приврзок за клучеви..вчера бев излезена и покрај мене помина еден човек со дрес од реал,леле полудев ко го видов,за малку да го прашав од кај му е :rofl:

15. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    За дресови во ГТЦ ќе најдеш сигурно, а јас перниче и маичка си земав од Стружанка :rofl: незнам дали има уште. :?:

16. BeautyQueen

BeautyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    32
    Перница, стегач за рака, маица на која пишува Manchester United и конечно за роденден го добив толку посакуваниот дрес. :inlove: Сакам се што е поврзено со Манчестер се надевам во иднина ќе имам мноогу повеке. :)

17. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    знае некој отприлика колку е дрес од челзи? :)

18. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    513
    Само чаша :lol:
    Аа да, и дрес, ама од многу одамна :D

19. xAnex

xAnex Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Originalen dres od Real Madrid kupen od Santiago Bernabeu ;) :inlove: Plus nekoi drangulii isto od Real:) Imam od KK Rabotnicki isto nekolku raboti bidejki sum i niven fan :) Maicki CPB, casi penkala i sl.. i sorcevi od sezona 2010/11 ili 2011/12 od igrac zemeni :)

20. RedButterfly

RedButterfly Активен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    13
    Имам дрес од Меси.. подарок ми е за роденден.. јас сакав од Пике, но нема никаде па ми купиле таков..
    Исто така имам алка,ланче и 2 чаши.. едната чаша ми е подарок од пријателката на мајками која беше во Барселона на Камп Ноу ми ја купила.. ја чувам како очиве.. прекрасна е :3
    -се надевам еден ден и јас ќе одам на Камп Ноу, па ќе си купам се што има :)